Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
FIT.nl
Voor een fitter en gezonder leven
In deze podcast serie interviewt team FIT.nl coaches en experts met inspirerende verhalen en handige tips om meer uit jezelf te halen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.2 stars from 63 ratings
Beste Fitcast denkbaar
Podcast vol wetenschap, die je kan helpen het beste uit jezelf te halen, aangevuld met artikelen en links ter ondersteuning. Luistert goed weg. Prettige stem.
Maud Noodle via Apple Podcasts · Netherlands · 08/06/22
Inspirerend en enorm waardevol
Inmiddels dagelijks de podcast aan staan. Ondanks de vele moeilijke termen leggen deze podcasts-makers de lat toch erg laag om mee te luisteren met hun conversaties. Inmiddels al veel gehad aan de adviezen en merk echt een positieve verandering in mijn progressie. Jeroen, erg bedankt voor het...Read full review »
IlseRuiterkamp via Apple Podcasts · Netherlands · 07/05/22
Aanrader!
Super interessante podcasts. Altijd leuk om naar te luisteren.
Cate-11111 via Apple Podcasts · Netherlands · 07/05/22
Recent Episodes
Wanneer ben je overtraind? Wanneer train je te zwaar? Zeggen we niet te snel dat je overtraind bent? FIT-coaches Wiebren en Jeroen bespreken de laatste wetenschappelijke inzichten en handige praktische tips.
Published 09/23/22
Wat doet een zware training of wedstrijd met je lichaam en herstel? Wat voor effect heeft dit op je spieren en zenuwstelsel? Wat is vermoeidheid precies en welke brandstoffen zorgen ervoor dat spieren blijven samentrekken? We vragen dit Jo de Ruiter. Jo is bewegingswetenschapper en onderzoeker...
Published 09/16/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »