Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Gravid - vecka för vecka
"Gravid - vecka för vecka" är podden där du får följa en gravids resa från första beskedet till förlossningen och tiden efter barnet kommit. Barnmorskorna Anna och Sofie reder ut begrepp, förklarar vad som händer i kroppen och svarar på alla våra frågor. Är du själv gravid eller känner nån i din närhet som är det? Då är den här poddresan något för dig. I den här podden får du rätt information baserat på fakta och forskning så att du kan vara trygg i din graviditet. Första säsongen handlar om Alma som är gravid för första gången, säsong 2 handlar om Karin som nu väntar sitt tredje barn.
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 92 ratings
Dåligt ljud
Bra podd. Men alltid någon som hörs sämre än de andra eller har kass ljud.
Wibhan via Apple Podcasts · Sweden · 01/12/22
Blivande barnmorska
Hej, Letade efter en podd för att lära mig mer inför min kommande roll som barnmorska, tänkte att kanske denna podd kan ge mig mycket kunskap. Började lyssna på avsnittet om RUL, tänkte att det kanske skulle ge mig mycket info. Kom dock bara till när ni pratar missfall. Nu har jag inte lyssnat...Read full review »
rrebeckas via Apple Podcasts · Sweden · 10/06/21
Bästa podden!
Det här är verkligen en superbra podd! Hade önskat att den fanns innan jag fick mitt första barn i september 2020. Men nu när jag lyssnar i efterhand så har jag lärt mig så himla mycket och fått svar på frågor som jag har haft före/efter min förlossning. Fick även äran att träffa Sofie under min...Read full review »
gjlrd lprd via Apple Podcasts · Sweden · 09/29/21
Recent Episodes
Karin som nu närmar sig sitt BF-datum pratar med gravidträningsexperten Courtney Landin om förlossningsförberedande träning. Hur du som höggravid sätter in en ny växel och kan träna för att förbereda kroppen för en förlossning. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 01/16/22
Published 01/16/22
Den sista av de tre förlossningsfaserna är Krystskedet eller Utdrivningsfasen. Barnmorskorna Anna och Sofie berättar vad som händer i denna fas och hur den gravida kan tänka för att underlätta rädsla och oro som kan komma. Karin som nu bara är några veckor från sin förlossning ställer sina frågor...
Published 01/11/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »