Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Live Bonnevie
Hestenes klan
Norges største podkast om hester og hestefolk! Forfatter Live Bonnevie gir deg en ny episode om menneskets viktigste venn hver mandag kl. 06.00! Get bonus content on Patreon See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 60 ratings
En drøm å lytte til
FOR en fantastisk podcast du står for! Den burde være obligatorisk for alle som driver med hest. Jeg har fått tårer i øynene, ledd og ikke minst reflektert og lært så utrolig mye. Så tusen takk, Live. Og ikke minst; tusen takk fra hesten min og alle hester jeg skal få treffe iløpet av mitt liv.
Jannicke S via Apple Podcasts · Norway · 10/12/21
Veldig bra, men volumet..?
En utrolig fin podcast som er en nytelse å lytte til. Eneste som trekker ned en liten stjerne er at til tross for maks volum så sliter jeg noen ganger med å høre hva som blir sagt. Live har en veldig behagelig stemme, men det er rett og slett nesten ikke mulig å høre når jeg f eks hører på...Read full review »
Gurimalla via Apple Podcasts · Norway · 08/19/21
F A N T A S T I S K
Dette må rett og slett være den beste podcasten jeg har hørt! Du er virkelig dyktig, engasjert og reflektert - og med en magisk behagelig stemme, som formidler så godt! Har grått mange, mange ganger. Og jeg har allerede lært så mye, bare av å høre noen episoder. Et stort høydepunkt å lytte til!...Read full review »
Anlojo87 via Apple Podcasts · Norway · 07/20/21
Recent Episodes
- Hvis du er så god til å ri at du kan ri med glidetøyler, trenger du dem ikke. Og hvis du bruker dem fordi du trenger dem, risikerer du i verste fall å ødelegge hesten, sier veterinær, berider og forfatter Gerd Heuschmann, som snakker varmt om å skolere hester i den klassiske tradisjonen. Get...
Published 12/06/21
Published 12/06/21
Det har tidvis stormet rundt veterinær og forfatter Gerd Heuschmann, slik det gjerne gjør når noen utfordrer systemer der det er store økonomiske interesser. Get bonus content on Patreon See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 11/29/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »