Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
DR
Hjernekassen på P1
Peter Lund Madsen får hver uge besøg af eksperter i studiet. Alle emner kan blive belyst - lige fra menneskekroppens tarmflora til ekspeditioner på fremmede planeter. Og værten sørger altid for at binde historierne sammen med sin egen personlige ekspertise indenfor hjernevidenskab og psykiatri. Vært: Peter Lund Madsen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 1,496 ratings
Emne: ondskab
Enig med Rune - ondskab ville være interessant at høre om
jajavwhekfkabwjqkxb via Apple Podcasts · Denmark · 06/25/20
Ondskab
Jeg vil gerne høre et program om begrebet ondskab. Mvh Ruth Lassen Jessen
ruth l j via Apple Podcasts · Denmark · 06/22/20
Absolut yndlings!
Jeg elsker de her programmer. De rammer så fint et fagligt niveau, som skaber interesse og refleksion over emner, til trods for at de til tider ligger meget langt væk fra min egen faglighed. Det er en sand fornøjelse at lytte til :)
nannambh via Apple Podcasts · Denmark · 04/25/20
Recent Episodes
Hvorfor har vi hår på hovedet? Hvordan finder man den bedste frisure? Hvad består hår af? Hvor vigtig er hårpragten for mennesket? Hvordan har hårmoden skiftet gennem tiderne? Vi har eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.
Published 06/22/20
Hvordan er det at få sit førstefødte barn? Hvilke ændringer i tilværelsen er mest voldsomme? Hvordan er det at blive forældre for første gang midt i en coronatid? Og hvad siger Herbert til det hele? Vi har eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.
Published 06/15/20
Hvordan begår man sig på Christiansborg? Hvordan er det at være i opposition? Hvordan lægger man en strategi og får gennemført sine ideer? Hvordan er det at være den der bestemmer? Hvordan tackler man en international krise? Vi har eksperter i studiet. Vært: Peter Lund Madsen.
Published 06/08/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »