Reviews
Enig med Rune - ondskab ville være interessant at høre om
jajavwhekfkabwjqkxb via Apple Podcasts · Denmark · 06/25/20
Jeg vil gerne høre et program om begrebet ondskab. Mvh Ruth Lassen Jessen
ruth l j via Apple Podcasts · Denmark · 06/22/20
Jeg elsker de her programmer. De rammer så fint et fagligt niveau, som skaber interesse og refleksion over emner, til trods for at de til tider ligger meget langt væk fra min egen faglighed. Det er en sand fornøjelse at lytte til :)
nannambh via Apple Podcasts · Denmark · 04/25/20
Relevante og spændende emner. Elsker at lytte til jer. TAK <3
Hanasms via Apple Podcasts · Denmark · 04/03/20
Der er mange gode emner der blive taget op i programmet. Så man kan blive klog af videnskaben der er tilknyttet emnet. "Supprice"Read full review »
Krebs65. via Apple Podcasts · Denmark · 04/01/20
Jeres podcast er min yndlings podcast ! Men hver gang i har sendt er det som om den ikke er der at lytte til og først kommer lang tid efter
for sent ude via Apple Podcasts · Denmark · 03/28/20
God
God
Steffan Buchhave via Apple Podcasts · Denmark · 03/18/20
Tusind tak for en helt igennem fantastisk podcasts. Jeg nyder hver afsnit. Og man må erkende at I kommer vidt omkring.
Bedste og mormor via Apple Podcasts · Denmark · 03/09/20
Dejligt program. Har bare lige lyst til at sige øv her over gæsten i afsnittet om stress. I følge hende er det kun stressende for kvinder at have små børn og gå på arbejde. Det er en lidt out-datet kønsopfattelse.
Thompall via Apple Podcasts · Denmark · 01/12/20
Du går seriøst til værks. En fornøjelse at lytte til og blive meget klogere. Forslag: Døve, tegnsprog, tegnsprogstolkning. Dansk sprognævn (Dansk tegnsprog)
TS-tolken via Apple Podcasts · Denmark · 12/15/19
Noget så uforberedt må da høre op! Det er simpelthen ikke P1 værdigt. Heller ikke mandag “morgen”...
WindCanRule via Apple Podcasts · Denmark · 11/29/19
Nyder at bruge min tid med hr. Madsen og ugens gæster - men kan I venligst lave et program om kærestesorger???
Ida Hardis via Apple Podcasts · Denmark · 11/25/19
Det er bare spændende hver gang. Men er det ikke gået hen til næste og handle om hjernesygdomme. Eller ihvertfald sygdomme temmelig ofte. Vigtige emner Tak. Men paletten kan godt spredes lidt ud igen. F.eks Atomfysik, sumerisk digterkunst, kongelige ægteskaber i 1400tallet og deres betydning for...Read full review »
~<Skh>~ via Apple Podcasts · Denmark · 11/19/19
Vil gerne høre et program om sorg.
1919Elfrid via Apple Podcasts · Denmark · 11/19/19
Når jeg tænker, det er et mindre interessant emne, overraskes jeg gang på gang over, hvor interessant emnet bliver at høre om. Det skyldes både Peters tilgang til emnerne, og valget af eksperter med gode formidlingsevner. sht
susanneht via Apple Podcasts · Denmark · 10/26/19
Så vigtigt og spændende et emne! Er fan af programmet generelt, men blev virkelig ramt af dette afsnit.
McLeine via Apple Podcasts · Denmark · 10/22/19
... Kan du ikke forklare det for vores lyttere?" Anvendes ofte - så det må jo være relevant at få at vide.Read full review »
Bløpper via Apple Podcasts · Denmark · 08/28/19
Super lærerigt program🤗👍
Lene Jensen1 via Apple Podcasts · Denmark · 07/17/19
Jeg elsker det her program, men bemærkelsesværdigt nok allermest de afsnit, hvor gæsten ikke dukker op, og Peter må freestyle emner og historier. Især den med grisen og fnisen gjorde mig flad af grin. Tusind tak
IdaØstergaard via Apple Podcasts · Denmark · 06/16/19
Hej Peter Tak for en genial podcast. Jeg har dog en kommentar til sidste afsnit. Stesolider/benzodiazepiner bliver STADIG brugt i psykiatrien i dag, også ide angst. For et par år siden 2015-16 fik jeg 3*15mg Oxapax om dagen i flere måneder, op til et halvt år. Efterfølgende fik jeg noget andet...Read full review »
Livpivgyngestativ via Apple Podcasts · Denmark · 06/10/19
Super spændende og lærerigt podcast!
sibc94 via Apple Podcasts · Denmark · 04/25/19
Elsker bare denne podcasts. Giver et fantastisk indblik i så mange aspekter af livet. Jeg bliver både underholdt og klogere. Rigtig god lyd. Tak
lotteschartau via Apple Podcasts · Denmark · 04/20/19
Jeg er helt vild med hjernekassen! Det er så god underholdning - det er hyggeligt, spændende emner og man bliver så meget klogere. Peter er god til at få opsummeret i forståelig form, hvad eksperterne siger. Og lyden er god. En af mine yndlingspodcast!
<3 podcast via Apple Podcasts · Denmark · 04/10/19
Fedt afsnit om eventyrernes klub! Men kan I ikke godt finde årsagen til de dunkelyde der hele tiden er gennem afsnittet? Lyder som en subwoofer der står og slår til og fra hele tiden :( 2/5 grundet det er umuligt at lytte til pga træls lyde. 5/5 for indhold.
cell28-Alfaman via Apple Podcasts · Denmark · 04/09/19
Man lær meget om alt. Om sig selv og andre mennesker. Peters og eksperternes viden er enorm, men Peter tager over lidt for meget en gang imellem og gentager bare det eksperterne lige sagt.
Calk79 via Apple Podcasts · Denmark · 02/02/19
Jeg har ad flere gange startet med at lytte til et afsnit, men den bumlen, rumlen og baggrundsstøj der hele tiden forekommer - gør det umuligt at lytte. Især med hørebøffer i, Desværre. ... Er det mikrofonen eller gæster der sidder uroligt.. I dont know Jeg er vild med Peter &amp; hans...Read full review »
Majbritten via Apple Podcasts · Denmark · 12/27/18
Skal høres Jeg synes at Peter Lund Madsen er suveræn til at oversætte fagsprog til et alm menneske niveau Tak for en dejlig udsendelse på podcast for det meste
Hrlena via Apple Podcasts · Denmark · 11/22/18
Super spændende og hyggeligt på samme tid. Jeg elsker at lære nyt og det behov får jeg dækket i hver episode af Peters show.
G.Falk. via Apple Podcasts · Denmark · 10/25/18
Peter Lund Madsen brænder for at formidle viden, som er let forståeligt for alle. Det er virkelig godt.
Mortenbrandt via Apple Podcasts · Denmark · 10/24/18
Interessante gæster, der gerne vil fortælle og gå i dybden. Men Peter afbryder dem bare og begynder at fortælle sine egne ligegyldige anekdoter om sig selv og sin bror.
bvb1683 via Apple Podcasts · Denmark · 10/13/18
Fremragende veloplagt og givende program! Nysgerrigheden er i højsædet her og det er skønt!
bongofar via Apple Podcasts · Denmark · 09/30/18
Måske Danmarks bedste formidler? Manner hvor er du god Peter til, at formidle og stille de “rigtige” spørgsmål, som gør programmet så lærerigt! :O)
Stoffer68 via Apple Podcasts · Denmark · 08/24/18
Simpelthen fantastiske udsendelser. Det giver megen fred i hjernekassen, at lytte og lære mere om, hvordan den egentlig fungerer.
Duserskønididag via Apple Podcasts · Denmark · 07/21/18
Synes at Peter Lund Madsen bliver bedre og bedre. Og lige meget hvor, indviklet det er, opsummerer han kort og kontant, uden at det bliver “for pædagogisk”. Skønt at i Hjernekassen må folk gerne være super kloge og skarpe i hjernen. Og så har værten efter min mening hjertet på rette sted, fx når...Read full review »
sysmey via Apple Podcasts · Denmark · 07/19/18
Hans stemme, hans høflighed, hans eksperter er så dejlig. Peters podcast gør mig klogere på noget man gerne må blive klogere på og da der er rigtige eksperter som er fx professorer og forskerer så må man stole på det de siger. Jeg er kvinde 24år og hjernekassen på p1 er mit yndlingsprogram.
Krondyr93 via Apple Podcasts · Denmark · 06/04/18
Hvor er det dejligt at der findes nogle højt intelligente mennesker såsom Peter, der bruger deres metier, skarpe vid og dybe indsigt til at videreformidle emner man bliver klogere på. Jeg elsker hvordan Peter komplet uprætentiøst oversætter eksperternes konklusioner til forståelig information man...Read full review »
EuTravelMag.com via Apple Podcasts · Denmark · 05/25/18
Utroligt at gæsten ( Henrik Sivertsen) i afsnittet om John Mogensen taler væsentligt mere om sig selv og sit arbejde, end om JM
M. Heinemann via Apple Podcasts · Denmark · 05/18/18
Tak Peter og holdet for fantastisk podcast. Altid meget varierende i indholdet og det er stort set altid meget spændende emner. Fortsæt endelig det gode arbejde med berigende formidling 😃
God morgen via Apple Podcasts · Denmark · 04/18/18
...men ellers er PLM og han program klasse!
Jak_LS no. One via Apple Podcasts · Denmark · 02/21/18
Et program vi herhjemme altid høre. En virkelig god studievært, som altid er høflig og lader gæsterne tale ud, der er ikke nogle som snakker i munden på hinanden. Et program man bliver klogere af at lytte til. :-)
Rikke Eske via Apple Podcasts · Denmark · 01/16/18
Jeg elsker at høre Peter Lund Madsens program. Fordi det er så nede på jorden, han har eksperter i studiet som både er dem der lever med sygdommen/emnet helt tæt på og så forskere m.m som kan kloge sig på det generelle. Og så er det vedkommende emner, finurlige emner og indimellem emner som det...Read full review »
camilla 78 via Apple Podcasts · Denmark · 12/30/17
Peter Madsen er så lowkey, han er mega jordnær og ekstremt behagelig at høre på. Jeg har hørt 5 episoder, måske og på de episoder har det ‘skyrocketed’ op til at være et af mine absolut yndlingspodcast. Papha Bless
Floxay via Apple Podcasts · Denmark · 12/29/17
her een gammel mand B E V Æ G E T TAK P1
ESJerik via Apple Podcasts · Denmark · 12/11/17
Jeg har lyttet til samtlige programmer. Peter Lund Madsen har i den grad succes med, altid at have nogen i studiet, der formår at formidle deres viden, så alle kan være med. Programmets længde er perfekt, til netop at nå at få en hvis dybde og nuancer på emnerne og Peter Lund Madsen formår altid...Read full review »
Brit Dybvad Clausen via Apple Podcasts · Denmark · 11/22/17
Tak forvent dejligt program! Jeg lytter til det hver uge og oftes som podcaste. Jeg er virkelig stor fan af Peter Lund Madsen, han har en vidunderlig evne til at tale med både børn og voksne! Tak for nogle gode udsendelser!
Alice Frickmann via Apple Podcasts · Denmark · 11/08/17
Det er super dejligt du giver gæsterne tid til at snakke! Godt program.
LarsRP9000 via Apple Podcasts · Denmark · 10/24/17
Meget professionel og dannende podcast. Jeg må indrømme at jeg flere gange har fået udfordret mine holdninger, og det er fantastisk!
pod(cast) elsker via Apple Podcasts · Denmark · 10/24/17
Hvis du er typen som godt kan lide at vide lidt om alting, så er den her podcast noget for dig.
Karoline SN via Apple Podcasts · Great Britain · 10/18/17
Peter Lund Madsen leverer et super interessant program, med masser af nysgerrighed, viden og lyst til at lære fra sine gæster. Det gør alle emner og gæster til spændende bekendtskaber.
Johanne_B via Apple Podcasts · Denmark · 08/02/17
Variationen og dybden i programmerne er så absolut af højeste klasse, og så er det tilmed utrolig lærerigt på så mange måder. Håber det fortsætter langt ud i fremtiden.
Morten A. via Apple Podcasts · Denmark · 06/28/17
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »