Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Pim Verlaan / Milou Brand
Jong Beleggen, de podcast
Veilig en verantwoord leren beleggen met Pim en Milou. Welke rendementen behalen zij als beginnende beleggers en belangrijker: welke risico’s nemen ze daarvoor? Elke donderdag om 16:00 uur een nieuwe aflevering, met zo nu en dan een deskundige gast. Ruim 5 miljoen💥plays. Investeer in je kennis en beleg met beleid!
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 1,454 ratings
Super podcast
Hele leuke podcast met veel interessante onderwerpen. Zelf tot inzien gekomen om i.p.v. het beleggen te laten doen door een bank het zelf te gaan doen. Het rekensommetje dat in een van de eerste afleveringen werd gemaakt blew my mind. Keep up the good work!!!
Jorick94 via Apple Podcasts · Netherlands · 08/03/22
Leerzaam en leuk
Hoi Tim en Milou, bedankt voor deze leuke en leerzame podcast. Ik zit al een jaar te twijfelen om te beginnen met beleggen en ik wist maar niet waar ik moest beginnen. Deze app heeft mij onwijs veel geleerd en heeft mij overgehaald om mij ook in te schrijven bij DEGIRO. Ik ben nu bij aflevering 9...Read full review »
InezKV via Apple Podcasts · Netherlands · 07/27/22
Echt een aanrader!
Ben een tijdje geleden met aflevering 1 begonnen en ik verslind deze podcast echt. Heel erg prettig om naar te luisteren en zeer leerzaam. Een aanrader voor iedereen om meer te leten over beleggen en om je vermogen goed te beheren!
Im Wijn via Apple Podcasts · Netherlands · 07/01/22
Recent Episodes
Voortbordurend op een eerdere aflevering over ETF’s, leren Pim en Milou in deze aflevering hoe een index wordt gemaakt. Index-man Frank Hartman bespreekt de bouwstenen en alle regels waar een index op gebaseerd kan zijn. Waarom zijn indices ooit bedacht, waarvoor gebruiken we ze tegenwoordig en...
Published 08/11/22
Voor- en nabeurs handelen: iets voor jou, denk je? Luister dan eerst even naar deze aflevering. Want hoewel brokers het graag aan je presenteren als een fijne service, kleven er veel nadelen aan. Wel is het handig om te snappen wat er precies mee bedoeld wordt. Een gesprek over ‘continuous...
Published 08/04/22
Published 08/04/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »