Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Betone Studio
Lapozz!
Podcast könyvekről és a könyvek mögötti történetekről, mindenkinek, aki szeret olvasni. Műsorvezető: Vecsei H. Miklós
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 632 ratings
hellóolvasó
Nagyon hiányzik Ági lendülete. Rengeteg könyv jutott el általa hozzám, és minden beszélgetése inspirált, ösztönzött, gondolkodtatott. Most a régi adásokat hallgatom vissza, az új epizódokba bele sem kezdek. Az én meglátásom szerint elveszett a régi fókusz.
hellóolvasó via Apple Podcasts · Hungaria · 05/07/21
Kár érte
A legújabb adásból is látszódik, hogy nem a műsor sikeres, hanem az amit Szabados Ági beletett. Élvezhetetlen volt, azt hittem elalszom rajta. Egy darab könyvajánlatot se hallottam. Nagyon sajnálom, mert amit Szabados Ági felépített az most összeomlani látszódik.
Bodita via Apple Podcasts · Hungaria · 03/17/21
Olvasásra inspirál
Segítség olvasóknak. Melyik legyen a következő könyv?
Businesstripper via Apple Podcasts · Hungaria · 02/03/21
Recent Episodes
Mit jelent átélni egy klasszikus regény lelkét? Többek között ilyen témákról beszélget pályatársával, Wunderlich Józseffel Vecsei H. Miklós. Random rovatunk vendége aztán Szabó András Csuti influencer lesz, végül pedig szokás szerint egy ajánlással érkezünk.
Published 05/11/21
A kortárs magyar irodalom megkerülhetetlen figurája. Szinte mindegy, hogy tollat, ecsetet vagy gitárt ragad hatást gyakorol. A műsor első vendége Háy János, József Attila-díjas szerző lesz, akit Járai Márk a Halott Pénz énekese követ, hogy random kérdéseket kapjon Vecsei H. Miklóstól, majd a...
Published 05/04/21
Beck Zoli a 30Y frontembereként, és a Rájátszás formáció oszlopos tagjaként régóta lélegzik együtt a hazai kortárs irodalommal, amiről szívesen is mesél. A pécsi romológia tanszék vezetőjeként pedig a kortárs cigány irodalom is fontos része gondolatainak, és a könyvtárának. Őt Csorba Lóci, a...
Published 04/27/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »