Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Betone Studio
Lapozz!
Podcast könyvekről és a könyvek mögötti történetekről, mindenkinek, aki szeret olvasni. Műsorvezető: Vecsei H. Miklós
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 649 ratings
Mikor lessz új rèsz?
Èn mostmár mindent meghalgattam most már egy kicsit várom az új rèszt De egyèbkènt nagyon szeretem ezt a potcastot!
Èn olvasok via Apple Podcasts · Hungary · 10/11/21
Hallgassuk! Olvassunk!
Nagyon szeretem ezt a podcast-ot. Nem hasonlítom a műsor régi és új arcát. Nem is szabad. Kicsit más, de mindkettő nagyon értékes. Én kifejezetten szeretem az új műsort. Ágit pedig hallgatom, követem más pltatformokon.
Olvasólány via Apple Podcasts · Hungary · 05/22/21
Hiányzik Ági :(
Nagyon hiányzik Ági ebből a podcastból... az újból szerintem 2 adást bírtam végighallgatni. Miután a műsorvezető mindkettőben megemlítette a saját személyes hátterét - ami őszintén, nem érdekel, mert ennek a műsornak nem róla kellene szólnia -, úgy döntöttem, visszatérek a régiekhez és inkább...Read full review »
becsimagyarlany88 via Apple Podcasts · Hungary · 05/14/21
Recent Episodes
Évadzáró epizódunkban Vecsei H. Miklós Zoltán Gáborral, az Orgia, a Szomszéd és a Szép versek 1944 című sikerkönyvekről beszélget. Random rovatunkban Forgács-Fábián Sára érkezik, végül pedig ismét ajánl valamit, hogy legyen közös nevezőnk.
Published 06/01/21
Az Indiános könyveknek óriási kultusza alakult ki a ‘70-es, ‘80-as években, és azóta is rengeteg iskolásnak határozta meg gyerekkorát. Az izgalmas kalandok mellett azonban rengeteg fontos érték is kiolvasható ezen regényekből: összetartás, nemzet szeretet, emberiesség. Ebben az epizódban Vecsei...
Published 05/25/21
A legtöbbünk a “rabszolgaság” szó hallatán az ókorra, esetleg a 19. századra asszociál. Pedig sajnos az emberkereskedelem jelen van napjainkban is. Vecsei H. Miklós a Névtelen Utak Alapítvány, az emberkereskedelem áldozatait segítő szervezet alapítójával beszélgetett. A műsor második vendége...
Published 05/18/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »