Episodes
Published 06/11/23
Pssst. Joehoe. Hallo? Jaaaa, we zijn weer terug! Eventjes terug in open water, om te kijken of we nog kunnen zwemmen zonder bandjes.
Published 06/11/23
Man man man, de podcast gaat verhuizen! En wel per direct. In deze mini-aflevering leggen we uit wat er gaat gebeuren en wat er voor jou verandert. Spoiler: alles! Maar op een leuke manier.
Published 04/14/22
Ons laatste deel van het drieluik Man man man, de podcast gaat hard achteruit! We gaan terug naar 2018, het prille begin. Hoe klonken seizoenen 1 en 2?
Published 04/13/22
We blikken terug op zeven seizoenen zoeken naar mannelijkheid. Wat is er in al die jaren verteld en hoe kijken we daar nu op terug? Deel 2 van het drieluik Man man man, de podcast gaat hard achteruit!
Published 04/06/22
Nog één keer blikken we terug op zeven seizoenen zoeken naar mannelijkheid. Wat is er in al die jaren verteld en hoe kijken we daar nu op terug? Welkom bij deel 1 van het drieluik Man man man, de podcast gaat hard achteruit!
Published 03/30/22
De laatste aflevering van het seizoen! Met bijzonder nieuws, want het is om meerdere redenen 'de laatste'...
Published 12/08/21
Een aflevering vol ellende, we zeggen het maar eerlijk! We praten over schade, want een hoop leed passeerde deze week de revue. Een lach en een traan, net als in het echte leven.
Published 12/01/21
Ons lievelingsthema is terug: muziek! Zoeken naar mannelijkheid doen we volgende week wel weer. Of niet, we zien wel even!
Published 11/24/21
Tenzij je echt in the middle of nowhere woont heb je ermee te maken: buren. Maar hoe goed zijn wij eigenlijk met onze buurtjes?
Published 11/17/21
Stiekem gaat deze podcast al zeven seizoenen lang over volwassen worden. Over opgroeien, vallen, leren en opstaan. Hoe ver zijn we met dat proces? En wanneer voelden we ons voor 't eerst volwassen?
Published 11/10/21
Mensen zijn gewoontedieren. Maar hoe zit dat met ons? Wat zijn onze gewoontes? En welke tics hebben we? Maar natuurlijk komen we ook terug op het 'bierincident' van vorige week.
Published 11/03/21
We gaan het gewoon proberen: een aflevering over mannen! Dat zijn we zelf, dus daar moet een hoop over te vertellen zijn. We praten over huilen, vaders, huishouden en uiteindelijk... over high tea.
Published 10/27/21
Voor 't eerst zoomen we echt in op ons zelfbewustzijn. Hoe groot is ons ego? En is dat niet snel te verwarren met arrogantie?
Published 10/20/21
Televisie! Dat gekke, vaak platte apparaat dat in menig huishouden staat te glimmen. Kijken we er überhaupt nog een beetje naar? En wat vinden we dan leuk om te zien? We hebben het over formats van nu en series van vroeger.
Published 10/13/21
We zijn terug! Op een prachtige plek: de Dom in Utrecht. Met vijftig luisteraars praten we over het toepasselijke thema 'dom'. Hoe dom zijn we? En op welke momenten?
Published 10/06/21
Voor 't eerst hebben we een hoofdgast aan tafel: Ed Sheeran! Aan de hand van zijn muziek met hem over het krijgen van kinderen, onzeker zijn in je relatie en werken aan je droom als niemand in je lijkt te geloven.
Published 10/06/21
We konden het niet laten om ook dit jaar weer een drieluik aan zomerspecials te maken. In deze derde aflevering een verkoelende beachquiz! Met vragen over onze hobby's, interesses en natuurlijk de podcast.
Published 07/27/21
We konden het niet laten om ook dit jaar weer een drieluik aan zomerspecials te maken. In deze tweede aflevering schuiven onze leukste luisteraars aan om te vertellen over hun bijzondere summer memories.
Published 07/27/21
We konden het niet laten om ook dit jaar weer een drieluik aan zomerspecials te maken. Hebben we dus maar gedaan! In deze eerste aflevering duiken we in ons geheugen, op zoek naar mooie summer memories.
Published 07/27/21
Vol opwinding presenteren wij de laatste aflevering van het seizoen! We hebben het over gierende adrenaline en het onder controle houden van jezelf.
Published 06/08/21
Kom erbij, kom erbij, zet je zorgen maar opzij! Onze deur staat wagenwijd voor je open, want we hebben het over gastvrijheid. Nuestra casa es su casa!
Published 06/01/21
Lang geleden dat we praatten over muziek, één van onze lievelingsonderwerpen. Welk concert zagen we als laatst? Zijn we muzikaal religieus aangelegd? En welke gekke liedjes hebben we ontdekt?
Published 05/25/21
Een heerlijk ontspannen onderwerp: recreëren. Over het besteden van vrije tijd, op de fiets of in de sauna.
Published 05/18/21
Er komt ooit een eind aan, aan dit leven op aarde. Dat is misschien een ongemakkelijk idee, maar wel een goed thema om eens over te praten.
Published 05/11/21