Reviews
Super!!!!!!!!!!!!!leuk!!!!!!!!!!!!! Zo leuk echt zo leuk leukste podcast ter wereld het is echt een wereldkampioen Alleen jammer dat ze naar podimo gaan want Ik ben 11 en ik kan de prijzen niet betalen
123bak via Apple Podcasts · Netherlands · 05/10/23
Toch wel triest dat er zo moet aflopen met de podcast ik luister nu niet meer. Maar voordeel is wel ik ontdek weer nieuwe podcasten. Man man man wat zijn jullie van een voetstuk gevallen en dat voor het grote geld toch best zielig als je er over nadenkt.
MeMarkNL via Apple Podcasts · Netherlands · 09/18/22
Podi-no no no that is so unfair.
vontrapple via Apple Podcasts · Netherlands · 07/30/22
Zijn jullie trots op jezelf nu jullie ziel & zaligheid verkocht is aan “p***mo? Bivakkeren achter een betaalmuur is een ding, maar alles betaald maken? Walgelijk!
Xoxomoi via Apple Podcasts · Netherlands · 04/16/22
Leuke podcast, alleen jammer dat deze achter de betaalmuur van Podimo verdwijnt. Dikke middelvinger naar de trouwe luisteraar en bezoeker van hun theatershow. Jammer mannen, een verkeerde keuze zo schat ik in.
Darcli via Apple Podcasts · Netherlands · 04/15/22
De beste en tofste podcast die er is. Ik vind het echt super jammer dat ze gestopt zijn met maken van de podcast.
Danny Brondijk via Apple Podcasts · Netherlands · 02/04/22
Aan het begin groot fan van de podcast! Nu worden grapjes wat te simpel en te vaak herhaald. Wat ik persoonlijk vervelend vindt is dat Bas altijd zo de grond in getrapt door de andere twee, geeft geen leuke indruk van de vriendschap tussen de drie. Geeft ook het gevoel alsof de andere twee...Read full review »
Francoise0399 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/13/22
😒😒😒😞😞😞😞😞stom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!’Echt
xcfffudufi via Apple Podcasts · Netherlands · 12/09/21
Een loodslab zit er om er voor te zorgen dat het water wat naar beneden valt via de muren op het dak beland, als een loodslap te lang is en in het water komt te liggen, gaat daze het water vacuüm trekken waar door het water achter het lood omhoog word gezogen en hier dus lekkages door kan...Read full review »
stan banda via Apple Podcasts · Netherlands · 12/02/21
Het begon als een leuke podcast, maar we zijn wel een beetje door de leuke onderwerpen heen. Hierdoor wordt het elke keer weer terugvallen op dezelfde grappen. Ook bestaat de halve podcast tegenwoordig uit reclame, waar nogal tenenkrommend positief over gesproken wordt. Ik ben geen luisteraar van...Read full review »
StanroNL via Apple Podcasts · Netherlands · 12/01/21
Heel vermakelijk om deze mannen met elkaar te horen ouwehoeren. Het begint alleen wel steeds meer op een infomercial te lijken. Reclame voor Bol.com, Hello Fresh, Miele, Auto.nl en McDonald’s. ;-)
FrankWes via Apple Podcasts · Netherlands · 11/17/21
Geweldig, jammer dat ze geen dagelijkse podcast maken. Ik ben wel benieuwd of Domien ooit een relatie heeft gehad… daar hoor ik hem namelijk nooit over.
Diepvriesgroenten via Apple Podcasts · Netherlands · 11/10/21
Gezellig, maar af en toe meer stevige discussies en gewaagde afspraken zou de podcast wat meer diepgang en pit geven.
nstroober via Apple Podcasts · Netherlands · 11/04/21
Leuk hoor, behalve die stem op het laatst. Xoxo
fabulousapp you guys via Apple Podcasts · Netherlands · 11/04/21
Eerste seizoenen waren top! Groot fan van Bas en Chris. Domien is irritant, hij klinkt te zelfingenomen, hij wil het schoolvoorbeeld zijn, hij speelt een rol. Man man man, ik kan Domien gewoon niet meer aanhoren. Spijtig, want de andere twee heren hoor ik heel graag:)
MaloosaTB via Apple Podcasts · Netherlands · 10/31/21
:)
👍
man met hoed via Apple Podcasts · Netherlands · 10/09/21
Overschat zichzelf. Is niet aardig. Domien speelt een rol.
Politieke junkie via Apple Podcasts · Netherlands · 10/08/21
Al sinds juli niets meer verschenen. Wel heel lange zomer vakantie. Jammer
Freek1978 via Apple Podcasts · Netherlands · 09/18/21
De verhalen zijn gewoon lachen en soms een beetje flauw, maar dus echt heerlijk na een lange dag dat je even op stand by modus kan met deze jongens. Echt super
mientje anoniempje via Apple Podcasts · Netherlands · 09/16/21
Top
Top podcast!
Maximus201 via Apple Podcasts · Netherlands · 09/12/21
Top podcast
Rikw91 via Apple Podcasts · Netherlands · 08/09/21
Luister elke week met veel plezier naar alle drie de mannen! Top onderwerpen, leuke humor en open en eerlijkheid. Heerlijk.
EllenKli via Apple Podcasts · Netherlands · 07/15/21
Ik luister deze podcast altijd tijdens het hardlopen, en het is elke aflevering weer genieten!
maartje...... via Apple Podcasts · Netherlands · 07/14/21
Ik heb een paar random afleveringen van het laatste seizoen geluisterd en ben nu HELEMAAL vooraan begonnen. Lekker bingen de komende weken. Heerlijke flauwekul, verhalen en menselijkheid. Leuk. Punt.
bijnaam45818 via Apple Podcasts · Netherlands · 07/01/21
Ik heb een tijd met plezier naar deze podcast geluisterd, maar ik vind het niet meer zo leuk de laatste tijd. Een beetje veel van hetzelfde en ook wat commerciëler. Jammer.
Linda_0610 via Apple Podcasts · Netherlands · 06/22/21
Heerlijk. Dat gezanik hier over commercie en het feit dat Bas “minder leuk” is geworden.. azijnzeikers. Ik vind Bas juist elke aflevering leuker worden en hij is mijn grote favoriet. En daarnaast hoop ik ook dat mensen snappen dat een podcast maken veel tijd en werk kost, dus sponsors of extra...Read full review »
xFleurtjehx via Apple Podcasts · Netherlands · 06/21/21
De eerste seizoenen waren top. Nu begint het flauw en herhalend te worden. Het gevit op elkaar lijkt gemaakt. En de spontaniteit van die vrienden die gezellig wat kletsen over een thema is weg. Het vissen naar sponsoring of gratis producten is ronduit treurig.
Sjieng via Apple Podcasts · Netherlands · 06/03/21
Echt een super podcast luister al vanaf het begin. Het is elke woensdag weer feest wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Kom er net achter dat je via deze app de snelheid kan aanpassen van de podcast. Tip: speel eens een aflevering af op halve snelheid. Thank me later.
Robert Jan suikerbanaantje via Apple Podcasts · Netherlands · 06/01/21
Vervelend commercieel aan het worden.
Remco453467 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/28/21
Het wordt wel héél commercieel heren...
Michel1865 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/19/21
Jullie Sarcasme is ZOOOOOOO 👍🏻 🤩🤩 stop alstjeblieft niet🙏🏻🙏🏻🙏🏻
maxitqxidoos via Apple Podcasts · Netherlands · 05/18/21
Van 3 jongens met onbevangen verhalen en eerlijke meningen zonder enige schaamte naar erg gevoelig voor de huidige cancel cultuur. Jammer dat er zo krampachtig rekening wordt gehouden met deze kleine overgevoelige minderheid. Ook de ‘spontane’ commerciële ideeën die met gefaket en verbaasd...Read full review »
Michiel224488 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/08/21
Manmanman luister ik al jaren. Staat hoog in mijn favorieten. Toch geen 5-sterren (meer). Ik merk dat vooral Bas minder leuk wordt. Dat is echt wel merkbaar door de afleveringen heen. Vooral de laatste 2 was dit erg goed te merken. Desondanks blijf ik graag luisteren naar de verhalen van de...Read full review »
niet erg zinvol via Apple Podcasts · Netherlands · 05/06/21
Kijk altijd uit naar de nieuwste aflevering, echt top. Die vrouwelijke zogenaamde 'negatieve' stem is wel een beetje irritant. Ook jammer dat hier de commercie een beetje erin is geslopen. Altijd weer in mezelf lachen met Man Man Man. Erg fijn dat jullie jezelf ook blootgeven en dat...Read full review »
Goeirecensies.NL via Apple Podcasts · Netherlands · 05/04/21
Het is echt een heeeeeeeeeeeele leuke podcast Man Man Man wat een leuke podcast zeg halaloeia echt hoor Man Man Man hij is zo leuk ga hem luisteren joh Man Man Man als je dat niet doet ben je gek hoor echt super leuk Man Man Man.
Man Man Man echt leuk via Apple Podcasts · Netherlands · 04/28/21
Glaasje draaien niet aan beginnen 🙏
oud en nog niet wijs via Apple Podcasts · Netherlands · 04/22/21
Mannen, zo leuk! Echt waanzinnig om te luisteren, you make my days/nights!! Ils
Doortje Dartel via Apple Podcasts · Netherlands · 04/19/21
Verschrikkelijk.
nachos12: via Apple Podcasts · Netherlands · 04/12/21
Kunnen jullie een keer een aflevering zonder Chris maken. Mijn God wat is die man een partij kinderachtig zeg, lult er constant doorheen, houdt gesprekken op. Echt niet leuk om naar te luisteren
sctklll via Apple Podcasts · Netherlands · 03/24/21
Oh wat moet ik hard lachen om jullie. Zat van de week op de fiets te luisteren naar de podcast over klussen en moest zo hard lachen dat een voorbijganger mee begon te lachen. Ben net pas begonnen, maar vind jullie heel leuk. En grappig dat jullie het nu hebben over een zaaltje huren terwijl dat...Read full review »
Nivea87 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/18/21
Geweldig dit prachtig ik ga stuk 🤣🤣🤣🤣 jullie zijn de beste ❤️
basmj via Apple Podcasts · Netherlands · 03/17/21
Hallo!! Jullie vroegen om ideeën en nu heb ik er een ( wel 5 sterren gegeven 😉). Ik zou het leuk vinden als jullie een keer een aflevering maken met de stellingen waarbij jullie het handig hadden gevonden als er een vrouw bij was geweest en dat jullie er dan een keer een vrouw bij zetten die dr...Read full review »
jeske❤️❤️ via Apple Podcasts · Netherlands · 03/17/21
Altijd leuk om naar deze jonge mannen te luisteren
Kwebbels via Apple Podcasts · Netherlands · 03/11/21
De Friends onder de podcasts, altijd grappig. Begin gewoon weer bij seizoen 1 als ik klaar ben 😁
KvdH13 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/07/21
Op
🤬🤬🤬. Sooomnmnmnmnp
ruuok via Apple Podcasts · Netherlands · 03/04/21
5,6,7, we wachten al zo lang! Duurt lang! Ouwehoeren jullie snel weer verder? Is al bijna 2 mnd geleden, ja ;) Teun & Gijs kletsen gelukkig verder in de tussentijd. Tot snel!
Baak via Apple Podcasts · Netherlands · 03/02/21
Jullie maken mijn dag weer goed. Misschien komen we jullie ooit eens tegen bij: help mijn man is klusser 😂😂😂😂jomaka
Joke60! via Apple Podcasts · Netherlands · 02/19/21
Man man man, wat zijn jullie af en toe een stelletje wijven zeg, de t*ring. Luistert wel echt lekker weg en ik vind het grappig en geeft mij soms nieuwe inzichten. Ben net begonnen maar aflevering s01e03 is echt komisch
sjorsbeans via Apple Podcasts · Netherlands · 02/17/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »