Lachen en herkenning
Ook al ben ik een vrouw, ik herken me vaak in jullie podcast! De aflevering over afscheid vond ik erg mooi. Wel lijkt het soms alsof jullie mannelijkheid inherent als iets “goeds” zien, en het aan de eigen hand definiëren zonder het soms aan de maatschappelijke verwachtingen te koppelen. Zo is het erg goed dat jullie, in jullie vorm van mannelijkheid, je emoties laten zien ook als iets mannelijks bestempelen. Echter wordt dat in de maatschappij dat lang niet altijd zo makkelijk geaccepteerd. Ik vraag me af hoe jullie de druk van een bepaalde normatieve vorm van mannelijkheid ervaren, naast dat jullie je eigen vorm van mannelijkheid vormgeven en of er volgens jullie ook negatieve aspecten aan mannelijkheid kleven. Ben benieuwd hoe t zich verder ontwikkeld!
Zowiez0-De-Lijn via Apple Podcasts · Netherlands · 10/31/18
More reviews of Man man man, de podcast
Wat een feest van herkenning en tranen in m’n ogen. Kan er geen wekelijkse Podcast komen … 2 weken wachten duurt te lang…
Dennis van de W via Apple Podcasts · Netherlands · 09/26/18
Top podcast, herkenbare topics en situaties ! Blijf zo doorgaan mannen !
Eenbadendaap via Apple Podcasts · Netherlands · 10/03/19
Ik moet echt opletten dat ik niet hardop op de fiets of in de trein ga lachen en gebeurt het toch dan doe ik alsof echt een hilarisch telefoongesprek aan het voeren ben..
Nataaasx via Apple Podcasts · Netherlands · 08/07/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »