Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
NPO Radio 1 / NOS
NOS Voetbalpodcast
De NOS-voetbalcommentatoren nemen de week door. Met aandacht voor de laatste voetbalwedstrijden, het voetbalnieuws en vooruitblikkend naar de komende wedstrijden. Anekdotes van de voetbalexperts die ter plekke waren en er de hele week bovenop zitten. Presentatie is in handen van Arno Vermeulen.
Listen now
Ratings & Reviews
3.4 stars from 473 ratings
Roze bril
Jammer dat deze journalisten hun objectiviteit niet kunnen bewaken en altijd door een veel te positieve AZ bril meningen formuleren. Misschien een idee om net als VI een podcast over één club te beginnen en de bespreking van het weekend over te laten aan mensen die iets minder gekleurd dit...Read full review »
Yuval1987 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/07/21
Top...!!!
Met voorsprong de beste voetbalpodcast! Ga vooral zo door.
guitar rudy via Apple Podcasts · Netherlands · 04/05/21
Aanrader voor voetbal liefhebbers
Heel fijne podcast! Geniet elke week er van. Ben 4 jaar geleden naar Nieuw Zeeland verhuisd en geniet vooral van de scherpe analyses, mooie verhalen en vooral de verhitte discussies (mensen hier laten niet graag het achterste van hun tong zien en zijn veel te beleefd om zo “hard” te...Read full review »
de nieuwzeelandse imker via Apple Podcasts · New Zealand · 02/23/21
Recent Episodes
In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen met voetbalcommentatoren Jan Roelfs, Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter de afgelopen voetbalweek. Dit keer extra aandacht voor de wederopstanding van FC Emmen en de rentree van Arjen Robben. 
Published 04/12/21
Presentator Arno Vermeulen blikt samen met Arman Avsaroglu, Jeroen Grueter en Jeroen Stekelenburg terug op het afgelopen voetbalweekend.
Published 04/05/21
Het Nederlands elftal haalde uit in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar. 't Won met 7-0, maar de op het oog zware blessure van Daley Blind zorgde voor gemengde gevoelens. Commentatoren Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs bespreken de avond. Verslaggever Jeroen...
Published 03/30/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »