Reviews
Jammer dat deze journalisten hun objectiviteit niet kunnen bewaken en altijd door een veel te positieve AZ bril meningen formuleren. Misschien een idee om net als VI een podcast over één club te beginnen en de bespreking van het weekend over te laten aan mensen die iets minder gekleurd dit...Read full review »
Yuval1987 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/07/21
Met voorsprong de beste voetbalpodcast! Ga vooral zo door.
guitar rudy via Apple Podcasts · Netherlands · 04/05/21
Heel fijne podcast! Geniet elke week er van. Ben 4 jaar geleden naar Nieuw Zeeland verhuisd en geniet vooral van de scherpe analyses, mooie verhalen en vooral de verhitte discussies (mensen hier laten niet graag het achterste van hun tong zien en zijn veel te beleefd om zo “hard” te...Read full review »
de nieuwzeelandse imker via Apple Podcasts · New Zealand · 02/23/21
Viergever was er niet bij in Griekenland!
heer tom in fortnite via Apple Podcasts · Netherlands · 02/23/21
Voorspelbaar dat het weer over de aanpak van de PSV Trainer zou gaan. FF een trivantje; met welke opstelling begon Joop Alberda in OS final van 96. 2e trivantje; begon Phil Jackson en Ton Boot ook altijd met zijn sterkste opstelling? Waarom lukt het de media niet om anders te denken.
Jilliebillie13 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/22/21
Geweldig deze podcast ! Elke maandagvond lekker luisteren tijdens het koken met beide deJeroenen die allebei hun eigen voetbalvisies hebben. En ja, ook in Frankrijk volg ik met liefde het Nederlandse voetbal. *Merci* aan deze hele Podcast equipe!
Mackiemanparis via Apple Podcasts · France · 02/15/21
Goede podcast, soms iets te dominant gepresenteerd dus ..... kalm aan Arno. Want in de steeds wisselende samenstelling krijgen collega’s journalisten het met elkaar aan de stok. Dat is jammer. Ik hoef dat echt niet mee te krijgen. Verder luister ik er met plezier naar.
de schicht via Apple Podcasts · Netherlands · 02/15/21
Het was weer een groot genoegen, jongens. Vooral doorgaan. Hou ze kort, Arno 😀
ccvanv via Apple Podcasts · Netherlands · 02/08/21
Bijna de perfecte opstelling. Nog een wissel doorvoeren wat mij betreft, Elshof voor Grueter. Dan kan het niet meer mis.
Stoelhamer via Apple Podcasts · Netherlands · 01/28/21
Wij genieten wekelijks van de voetbalpodcast. Afhankelijk van de opstelling, de ene keer nog iets meer dan de andere. Nu vragen wij hebben ons wel af of er niet een tandje bij moet. De midweekse speelronde, waarin veel gebeurt, vraagt om een eigen aflevering wat ons betreft. Kom op heren!
Nienke&Paul via Apple Podcasts · Netherlands · 01/28/21
De heren zijn meer bezig om hun eigen gelijk te halen dan een informatief programma te maken. Dit gaat ten koste van de inhoud. Arno Vermeulen leidt de podcast niet, maar doet hier aan mee. Met Jeroen Stekelenburg gaat het veel beter.
lolaamaahhjejdnd via Apple Podcasts · Netherlands · 01/21/21
Rob
Beetje zure Podcast, Jeroen Grueter is pedant in het kwadraat, wat een sneu mannetje, zelf werkelijk 0 incasseringsvermogen! Zeker als Elshof aan tafel zit
De boeselaere via Apple Podcasts · Netherlands · 01/11/21
Is dit wel de juiste. Gaat niet over de wedstrijden van het afgelopen weekend
Xhxhsjs via Apple Podcasts · Netherlands · 01/11/21
Zeurderige podcast over de randzaken van het voetbal. Terugkerende items zijn wel/geen publiek in het stadion, Corona maatregelen, klagende trainers, emoties bij voetballers, al dan niet in de door henzelf afgenomen interviews enzovoorts. Gaat eigenlijk nooit echt over analyse van wedstrijden,...Read full review »
Pootjebader via Apple Podcasts · Netherlands · 12/14/20
Jeroen Grueter is helemaal klaar met ons winkelende Nederlanders. Alles moet op slot en kapot behalve het voetbal. Wantmeneer Grueter moet wel zijn boven modale vaste inkomen blijven ontvange. Wat een trieste man. Houd je bij het voetbal!!
gerritado via Apple Podcasts · Netherlands · 12/14/20
Prima podcast van mannen dichtbij het vuur. Je kunt van alles vinden van de persoonlijkheden, ieder heeft zn eigen favoriet, maar redelijk inhoudelijk. Maar mannen toch, te onaardig is simpelweg niet leuk. Noch vermakelijk. Zoals het nu gaat, vangen de heren elkaar veel te graag de vliegen af....Read full review »
A.L. Dus via Apple Podcasts · Netherlands · 11/25/20
De podcast is beter af zonder Arno. Altijd snerend en ook kortzichtig(dat kennen we van Twitter ook al van hem). Blijf bij je leest.
AntonA27 via Apple Podcasts · Netherlands · 11/16/20
Ik weet dat Jeroen het als grap bedoelde, maar een collega neerzetten als mavo-klant omdat zijn topografie kennis misschien minder is. Jammer en een een na slimste mens van Nederland onwaardig.
ajhvr via Apple Podcasts · Netherlands · 11/10/20
Luister al hele tijd naar dit programma opzetten uitvoering is gewoon goed de laatste tijd alleen veel tijd verloren om de beslissingen (genomen besluiten) van de VARBlijven bespreken. Heb het liever over spelers, de trainer de tactiek het totale spel en jullie inzichten. Als je VAR tijdNiet...Read full review »
vanbleijswijk via Apple Podcasts · Netherlands · 11/03/20
Luistert opzich lekker weg. Vaak goede discussies. Één groot mi punt; Jeroen Grueter. Wat een vreselijk verongelijkte betweter met een akelige toon. Zeer onsymphatieke man.
Koning Fifa via Apple Podcasts · Netherlands · 10/26/20
iets te serieus en te gedragen. Het is ‘maar’ voetbal he. Af en toe een grap mag best
sjaak02938 via Apple Podcasts · Netherlands · 10/16/20
Vele malen betere podcast dan die ene over die autootjes.
guzman8686 via Apple Podcasts · Netherlands · 10/15/20
Prima discussies en eerlijke opinies. Groeten van een fan uit België
Poucksic via Apple Podcasts · Belgium · 10/06/20
Is dit een podcast of een wedstrijdje verplassen? De gasten zijn alleen bezig elkaar vliegen af te vangen.....geen aanrader!
binnenblad via Apple Podcasts · Netherlands · 10/05/20
Te gekke podcast. Kijk altijd uit naar de maandagen! De snedige en soms korrelige dynamiek tussen de heren commentatoren is juist goud, we moeten niet zo bang zijn voor een beetje wrijving. Men heeft interessante meningen, iedereen is goed ingevoerd, heeft passie en verstand. Enige puntje: als...Read full review »
Hermandeperman2 via Apple Podcasts · Netherlands · 09/30/20
Gefrustreerde oude mannen, die een half uur naar elkaar sneren en elkaar proberen te ondermijnen. De kwaliteit van de gesprekken lijdt eronder. De gesprekken zijn ook weinig diepgaand, omdat er zeer snel van onderwerp wordt veranderd. Voor een podcast over buitenlands (en vooral Engels) voetbal,...Read full review »
Gijsie098 via Apple Podcasts · Netherlands · 09/29/20
Fijn programma met leuke onderwerpen.
Bas 1000 via Apple Podcasts · Netherlands · 09/28/20
De NOS voetbalpodcast krijgt het voor elkaar om de nabeschouwing van een weekend de belangrijkste bijzaak van het leven te doen aanvoelen als een begrafenis. Daarnaast: wie heeft interesse in de meningen van commentatoren of nog sterker, van de presentator? Praat óf met experts of word...Read full review »
iPhone X-gebruiker via Apple Podcasts · Netherlands · 09/28/20
Jeroen Stekelenburg is een verademing t.o.v. de snerende en hoekige Arno Vermeulen. Verder blijft het overkomen als een groep collega’s die elkaar niet mogen. Discussies gevoed door ego’s ipv inhoud. NOS, doe wat aan teambuilding en stuur ze bijv. eens op een middagje midgetgolf.
fan uit 020 via Apple Podcasts · Netherlands · 09/22/20
Ik luister elke week met veel plezier! Vind wel dat de samenstelling van de mannen wat vaker mag variëren. Juist leuk!
Ajaxfanrome via Apple Podcasts · Netherlands · 09/04/20
Top
Top podcast!
Jochemvdbeek via Apple Podcasts · Netherlands · 09/02/20
Hij is was lang mijn favoriet. Maar de laatste maand of twee erger ik me aan de ongeïnformeerde en platte Grueter. Zich niet uitspreken over racisme was laf, zijn ideeen over het “financiële belang van voetbal” voor NL naïef en navelstaren, zijn redenaties over Luuk de jong en coronavirus in het...Read full review »
Niet.alle.vrouwen via Apple Podcasts · Netherlands · 08/12/20
Wat een berg zendtijd weer voor onze vrienden uit de hoofdstad. O ja, ging even over Feyenoord. Jullie clowns twijfelen over de actie van een clubarts om de spelers op dit moment te testen. Hou je bij voetbalpraat en heb het ook over andere clubs.
19Feyenoord08 via Apple Podcasts · Netherlands · 08/04/20
Leuk om de nieuwtjes te horen en up to date te blijven, de extra ster krijg je als je het geluid een upgrade geeft. Het lijkt soms wel alsof jullie in een blikje aan een touwtje met elkaar praten.. er zit te veel verschil in geluidskwaliteit tussen de verschillende sprekers.
Mr. Chaos via Apple Podcasts · Netherlands · 07/28/20
Prima wekelijks vermaak. Stopwoorden turven van Jan Roelfs. Masterplan en nogmaals.
Rutger2 via Apple Podcasts · Netherlands · 07/10/20
Prima podcast, luister er altijd met plezier naar. Maar kunnen jullie iets doen aan die openingsjingle? Telkens als ik hem aanzet word ik bijna doof van dat hele harde swoosh geluid waar de aflevering mee begint 👉🏻😣👈🏻
djsmit via Apple Podcasts · Netherlands · 07/09/20
Begonnen in de coronacrisis met het luisteren van deze podcast. Luisterde eerder al naar Neutrale Kijkers, het bekende rijtje van FC Afkicken, De Derde Helft, etc. Maar man, wat is dit een slechte podcast. Niemand laat elkaar uitpraten, dat de een een mening heeft die de ander niet deelt kunnen...Read full review »
woutervdmaden via Apple Podcasts · Netherlands · 06/17/20
Als je verwacht leuke mededelingen te krijgen over wat voetbal zo mooi maakt, dan kom je met deze podcast bekaaid af. Veel discussie en gekibbel onderling.
hstroope via Apple Podcasts · Netherlands · 06/02/20
Deze podcast is de beste comedy podcast van Nederland. Beter dan Jiskefet. Wat een ego’s! Wat een boute uitspraken! Wat een eigenbelang! Wat een tunnelvisies! Wat een vriendjespolitiek! Enige minpunt is dat al deze comedians hun dikke salaris ontvangen van de belastingbetaler. Verder chapeau voor...Read full review »
XiaoyaoNL via Apple Podcasts · Netherlands · 06/02/20
De mannen luisteren niet naar elkaar, proberen elkaar continu te overtreffen, met Arno Vermeulen als voorbeeld. De toon van praten met elkaar luistert niet echt lekker
recensie 12 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/27/20
Bij vlagen snauwende en keffende demagogen die echter wel heel lief doen en ja-knikken tegenover Arno Vermeulen. Is Arno toevallig hun baas? Dan valt alles in het pulletje. Dit is de minste voetbal gerelateerde podcast. Vooral vanwege het toontje.
DvGUtrecht1978 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/05/20
Niet meer om aan te horen. 4 mopperende mannen van middelbare leeftijd die zichzelf te graag horen en elkaar niet laten uitspreken. Nodig eens een keer een vrouw uit, voor de balans. Of überhaupt een gast. Werk vanuit een concept, ipv 3 kwartier ongestructureerde praat, waarbij iedereen door...Read full review »
xdavid02 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/05/20
Een heerlijke podcast met betrokken deelnemers onder deskundige leiding van Arno Vermeulen. Ik hoor wel degelijk een vermogen tot (zelf)reflectie en relativering. Het elkaar uit laten praten gaat ook steeds beter. Ga zo door mannen!
Theo Uilengoor via Apple Podcasts · Netherlands · 04/28/20
Ik luisterde deze podcast met interesse, maar het valt nu zwaar tegen. Elkaar vliegen afvangen. Eigen gelijk halen. Eigen mening als vraag deponeren (Arno Vermeulen). Zo kan ik wel doorgaan. Nog even en ik stop met luisteren. Collega podcasts over voetbal zijn leuker en interessanter. Opmerking...Read full review »
Roland Blaak via Apple Podcasts · Netherlands · 04/27/20
Wat een slechte makers van podcast zijn dit. Totaal geen zelf reflectie en huilen met de spreekwoordelijke pet op. Altijd maar een klaagzang aan onderwerpen maar nooit komen de heren met een reeele oplossing. Vermeulen hoort graag zichzelf praten en de andere heren volgen vaak braaf. Is er nog...Read full review »
Jousrs1986 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/27/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »