Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Kristoffer Triumf & Siri Barje
Tack för maten!
En cookalong-podcast med Siri Barje och Kristoffer Triumf! Lyssna och laga eller lyssna och laga sen, du väljer själv! Vi finns också på instagram: tack.fm. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 35 ratings
Toppen!
Mysig matpodd med livematlagning och fina tips! Gärna ännu mera tips och tricks 😀
magu81 via Apple Podcasts · Sweden · 10/19/21
LET SIRI TALK
Gillar konceptet och podden som helhet men tycker det är synd att Kristoffer konstant ska (mer eller mindre på skoj) kritisera Siri. Känns som ett gubbigt beteende och stör i lyssningen när man vill höra vad hon ska säga. Även om Kristoffer kan göra fler fel så pickar inte Siri på honom alls på...Read full review »
Fillepillekiosken via Apple Podcasts · Sweden · 09/28/21
Skön stämning och lärorikt!
De klickar så fint ihop. Jättemysiga att lyssna på. Tips och trix för köket - inte bara rätten de lagar. Precis mina smaker också!
HeleneKohler via Apple Podcasts · Sweden · 03/16/21
Recent Episodes
Vad ska man egentligen göra med ett helt vitkålshuvud och vem lämnar egentligen skeden i såsen? Kristoffer ger ett helt okej alkoholfritt drinktips och tipsar om senap på korv. Siri förklarar vad en "buppa" är och hyllar små knivar! Följ oss på instagram: @tack.fm Tack för maten görs av Siri...
Published 01/18/22
Sista avsnittet för året och det vankas LYXIG toast som blir en perfekt förrätt på till exempel nyårsafton! Kristoffer hallucinerar att det hälls olja i stekpannan (det hälls absolut inte olja i pannan). Siri sjunger och sen så freestylar hon som vanligt med låga trösklar! GOTT NYTT ÅR! Det här...
Published 12/28/21
Published 12/28/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »