Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Petre Barlea
The Real You Podcast cu Petre Barlea
The Real You este un podcast din Romania, dedicat oamenilor care vor sa se inteleaga pe ei insisi si realitatea care ii inconjoara. Temele abordate merg de la psihologie de profunzime (explicata pe intelesul oricui), relatii de cuplu si dezvoltare personala, pana la marketing digital, business si managementul finantelor personale. Scopul principal: sa iti ofere insighturi si solutii concrete (aplicabile) cu care sa-ti imbunatatesti viata de zi cu zi. Politica este de “zero fluff” – fara cuvinte de umplutura sau bla-bla-uri — motiv pentru care doar esenta e pastrata in procesul de redactare...
Listen now
Ratings & Reviews
Thank you!
Mulțumesc ca exiști! Am ascultat podcastul astăzi in pauza de masa, repede repejor am dat share către o prietena și uite așa ai ajuns sa ai cu 2 subscriberi in plus 😁 Felicitări, e chiar mișto realizat podcast-ul, se vede multă munca in spate! Acum sunt cu agenda in brațe, ascult pt a2-a oară si...Read full review »
cristianaMihaila via Apple Podcasts · Great Britain · 10/09/20
Recent Episodes
Unul dintre episoadele principale ale Podcast-ului, care explica majoritatea subiectelor discutate: de la Asertivitate și Criticul Interior, la Copilul Interior și multe dintre tulburările de personalitate pe care le-am explorat.
Published 01/12/21
Facem cunoștință cu Criticul - îl privim în ochi, aflăm ce vrea, de unde vine și care e legătura lui cu rușinea și vinovăția - dar și cu Copilul Interior. Ca de obicei, vedem care e soluția: cum îl atragem de partea noastră și îl transformăm?
Published 12/13/20
Negarea, minimizarea, iluziile, proiecția, idealizarea și catastrofizarea - iată doar câteva defense (apărări) pe care le mobilizează subconștientul nostru pentru a ne ajuta să nu luăm contact cu ceea ce ar putea sa ne afecteze. Află mai mult despre mecanismele de apărare.
Published 11/21/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »