Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Martin
vardagsprepping
En podcast om prepping, eller rätt och slätt hemberedskap. Här pratar jag själv, eller intervjuar jag individer som inte alls är förberedda och blandar det med personer som har kommit väldigt långt i sin prepping.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 21 ratings
Bra basics
Lättillgängligt om både tankar och praktik när det kommer till prepping.
deGraaf3 via Apple Podcasts · Sweden · 11/19/20
Bra
Trevligt samtalsklimat, lättsamt att lyssna på. Trevlig röst och ton på programledare och gäster. Bra ämnen.
Maddenäske via Apple Podcasts · Sweden · 10/14/20
Intressant om prepping
Mycket lovande podd om prepping med bra info, intressanta och trevliga samtal med olika ingång till ämnet. Bra variation så här långt. Ser fram emot fortsättningen :)
Krumeluren via Apple Podcasts · Sweden · 09/02/20
Recent Episodes
Börja preppa-serien är äntligen tillbaka! I detta avsnitt pratar vi om vatten - en av de viktigaste grundstenarna i överlevnad. Vi går igenom teori gällande vatten, bakterier, vad som händer när vi inte får i oss vatten. Dessutom pratar vi en del om hur det går att lagra och rena vatten.
Published 10/14/21
I veckans avsnitt har vi äran att välkomna Glen Tate och Shelby Gallagher från den amerikanska podcasten Prepping 2.0 Häng med oss och lyssna på deras tankar kring prepping, politik, hur deras böcker blev till och såklart hur de uppfattar sig själva som preppers.
Published 10/07/21
I det förra avsnittet fick nu lyssna till en del kända röster inom prepping när vi grillade dem i vår paneldiskussion. Efter att vi var klara, insåg dock jag och Patrik att vi inte hade deltagit alls i diskussionen. Därför åtgärdar vi detta med ett avsnitt till som självklart bli lite kortare :)
Published 09/30/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »