Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Andreea Roșca
Vast and Curious, cu Andreea Roșca
Conversații cu antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile despre gândirea și experiența umană din spatele performanței, victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din business. Parte a interviurilor sunt înregistrate live, în sala Teatrului Apollo 111.
Listen now
Ratings & Reviews
4.9 stars from 203 ratings
Recomand cu căldură
Ascult, în mod relativ regulat, interviurile Andreei de mai mulți ani (la câteva am participat chiar în persoană, în sala de la teatrul Apollo). Apreciez calitatea invitaților și găsesc aproape de fiecare dată idei interesante în aceste interviuri.
Radu Pencea via Apple Podcasts · Luxembourg · 02/21/23
Podcastul Andreei Roșca este un mix de informatii de profunzimea si amploarea celor de la TED (ca teme abordate, oameni invitati, insighturi aflate), povestite la o cafea. Eu asa le simt. Imi e tare drag sa ascult discutiile Andreei de cate ori am spatiul audio liber, de exemplu in drum spre si...Read full review »
Corina Buzatu - MKOR via Apple Podcasts · Romania · 07/08/22
Unul din cele mai bune podcasturi
Felicitari! E o placere podcastul. Invitatii sunt oameni faini, din domenii diferite, care au reusit in meseria lor, si care au o viziune ‘altfel’ despre viata. Si de la care avem ce invata. Eu va ascult pe ‘repeat’. Va urmaresc si pe FB si pe youtube si mai nou aici pe apple...Read full review »
bianca.alina via Apple Podcasts · Romania · 05/17/22
Recent Episodes
Dacă ascultați podcastul Vast&Curious, am o invitație și o rugăminte: am pus la cale câteva întrebări pentru voi, ascultătorii noștri. Ne ajută să vă cunoaștem și să facem podcastul mai bun pentru voi. Fiecare răspuns contează și vă sunt recunoscătoare pentru el. Durează doar câteva minute și...
Published 03/24/23
Sergiu Neguț este antreprenor, investitor, profesor de strategie de business și cofondator al FintechOs, un startup de tehnologie cu clienți pe patru continente. Am vorbit cu el în februarie 2023, într-o conversație live, la teatrul Apollo111. Dacă ar fi să păstrez doar un lucru din toată...
Published 03/21/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »