Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Andreea Roșca
Vast and Curious, cu Andreea Roșca
Conversații cu antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile despre gândirea și experiența umană din spatele performanței, victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din business. Parte a interviurilor sunt înregistrate live, în sala Teatrului Apollo 111.
Listen now
Ratings & Reviews
4.9 stars from 230 ratings
O adevarata placere sa ascult acest podcast. Andrea Rosca are un talent special de a scoate la lumina ce e mai bun in fiecare invitat.
Ada Pica via Apple Podcasts · Great Britain · 07/31/23
Recomand cu căldură
Ascult, în mod relativ regulat, interviurile Andreei de mai mulți ani (la câteva am participat chiar în persoană, în sala de la teatrul Apollo). Apreciez calitatea invitaților și găsesc aproape de fiecare dată idei interesante în aceste interviuri.
Radu Pencea via Apple Podcasts · Luxembourg · 02/21/23
Podcastul Andreei Roșca este un mix de informatii de profunzimea si amploarea celor de la TED (ca teme abordate, oameni invitati, insighturi aflate), povestite la o cafea. Eu asa le simt. Imi e tare drag sa ascult discutiile Andreei de cate ori am spatiul audio liber, de exemplu in drum spre si...Read full review »
Corina Buzatu - MKOR via Apple Podcasts · Romania · 07/08/22
Recent Episodes
Angela este președinte al fundației Alături de Voi. De 20 de ani, conduce una dintre cele mai mari și mai inovative întreprinderi sociale. Este un antreprenor social recunoscut internațional, premiată în Top 100 Femei în Întreprinderi sociale. A inițiat prima organizație de creditare a...
Published 05/17/24
Întrebarea care a dus la conversația noastră este legată de viitor și de felul în care te poziționezi astăzi pentru a avea un avantaj în cinci sau zece ani. Poate că un deceniu este o perioadă lungă, iar viteza cu care se schimbă lucrurile complică orice previziune. Dar sunt, oare, pariuri pe...
Published 05/09/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »