Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Andreea Roșca
Vast and Curious, cu Andreea Roșca
Conversații cu antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile despre gândirea și experiența umană din spatele performanței, victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din business. Parte a interviurilor sunt înregistrate live, în sala Teatrului Apollo 111.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 142 ratings
Super insightful!
Cel mai bun podcast în limba română. Andreea reușește sa aducă oameni super experimentați, dar cumva insuficient cunoscuți. Întrebări care oscilează între macro-level și micro-level (personal) indiferent de tema. Foarte util în viață și în business.
Monica Dumitriu via Apple Podcasts · Romania · 12/05/21
foarte bun
Un Podcast foarte bun cu teme foarte faine și învățăminte multe. Cumva mă duce foarte mult cu gândul la cartea “Cei care au schimbat jocul”. Încă o dată foarte bun!
denis.neagu via Apple Podcasts · Romania · 05/09/21
Foarte bun!
Unul dintre podcast-urile mele preferate. Apreciez foarte mult accesul la ideile si sfaturile unor oameni cu atat de multa experienta de viata si de business.
@\W/@ via Apple Podcasts · Romania · 04/18/21
Recent Episodes
Andrada Vincze e un pionier într-un domeniu în care România nu are aproape deloc specialiști: în psihologie sportivă. Am fost cucerită de conversațiile cu ea, de cât de mult putem învăța din experiența ei cu peste 100 de sportivi de performanță, dar și din lucrul ei cu echipe. Andrada este...
Published 01/14/22
Andrei Miu este profesor și psiholog și unul dintre pionierii români în domeniul neuroștiinței. A fondat și conduce Laboratorul de Neuroștiințe Cognitive de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj. Am pornit în conversația cu el de la o curiozitate personală: putem separa, așa cum ni se spune...
Published 01/07/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »