Reviews
O adevarata placere sa ascult acest podcast. Andrea Rosca are un talent special de a scoate la lumina ce e mai bun in fiecare invitat.
Ada Pica via Apple Podcasts · Great Britain · 07/31/23
Ascult, în mod relativ regulat, interviurile Andreei de mai mulți ani (la câteva am participat chiar în persoană, în sala de la teatrul Apollo). Apreciez calitatea invitaților și găsesc aproape de fiecare dată idei interesante în aceste interviuri.
Radu Pencea via Apple Podcasts · Luxembourg · 02/21/23
Podcastul Andreei Roșca este un mix de informatii de profunzimea si amploarea celor de la TED (ca teme abordate, oameni invitati, insighturi aflate), povestite la o cafea. Eu asa le simt. Imi e tare drag sa ascult discutiile Andreei de cate ori am spatiul audio liber, de exemplu in drum spre si...Read full review »
Corina Buzatu - MKOR via Apple Podcasts · Romania · 07/08/22
Felicitari! E o placere podcastul. Invitatii sunt oameni faini, din domenii diferite, care au reusit in meseria lor, si care au o viziune ‘altfel’ despre viata. Si de la care avem ce invata. Eu va ascult pe ‘repeat’. Va urmaresc si pe FB si pe youtube si mai nou aici pe apple...Read full review »
bianca.alina via Apple Podcasts · Romania · 05/17/22
Este foarte buna ideea acestui podcast de a dace cunoscutii antreprenori romani. Eu mi-as dori, sa aduceti si antreprenori din zona culturii: arte plastice, carti, galerii de arta, teatru. Este o nisa in care se misca lucrurile insa nu este destul de vizibila pentru publicul larg. Multa...Read full review »
ionut.o via Apple Podcasts · Romania · 04/19/22
Pastila pentru inspirație, echilibru mental si dezvoltare personala. Mulțumesc Andreea!
Horia T. via Apple Podcasts · Romania · 04/18/22
Cel mai bun podcast în limba română. Andreea reușește sa aducă oameni super experimentați, dar cumva insuficient cunoscuți. Întrebări care oscilează între macro-level și micro-level (personal) indiferent de tema. Foarte util în viață și în business.
Monica Dumitriu via Apple Podcasts · Romania · 12/05/21
Un Podcast foarte bun cu teme foarte faine și învățăminte multe. Cumva mă duce foarte mult cu gândul la cartea “Cei care au schimbat jocul”. Încă o dată foarte bun!
denis.neagu via Apple Podcasts · Romania · 05/09/21
Unul dintre podcast-urile mele preferate. Apreciez foarte mult accesul la ideile si sfaturile unor oameni cu atat de multa experienta de viata si de business.
@\W/@ via Apple Podcasts · Romania · 04/18/21
Un podcast de care am prins drag inca de la primul episod. Nu am de a face cu antreprenoriatul, dar temele discutate, fiind captivante si antrenante, ma fac sa ascult pana la final, ‘furand’ un pic de meserie, care poate imi va fi de folos daca vreodata am sa o iau pe caile antreprenoriatului....Read full review »
ChindrisMihai via Apple Podcasts · Romania · 03/29/21
multa informatie valoroasa
haide ba cu aplicatia via Apple Podcasts · Romania · 03/13/21
Andreea iti multumesc pentru aceste podcasturi. Pe langa calitatea deosebita a persoanelor invitate si a intrebarilor, ele sunt o reala mana intinsa antreprenorilor pentru a putea naviga prin aceasta perioada dificila. Felicitari!
MosierulCalin via Apple Podcasts · Romania · 03/07/21
Andreea esti minunata! Apreciez enorm ca ai reusit si te zbati pentru ca valorile celor mai faini oameni din Romania sa fie povestite si sa fie traite de cat mai multi oameni. Podcastul tau este inspirational, revelator si echilibrant. M-a adus cu picioarele pe pamant de multe ori si pentru asta...Read full review »
BogdanG. via Apple Podcasts · Romania · 02/11/21
Este un Podcast cu conversații foarte interesante și afaceri de care nu am auzit, iar din viețile fiecărui învitat putem invata niște lecții de viața importante 🤩
cris880 via Apple Podcasts · Romania · 11/06/20
Am descoperit acest Podcast la începutul anului 2020. A devenit unul din Podcasturile mele preferate si-l consider unul din cele mai bune podcasturi din Romania. Andreea are invitați de excepție , oameni care cu siguranța au ceva de transmis atât la nivel profesional cât și la nivel uman ....Read full review »
Ioana.Roxana via Apple Podcasts · Italy · 09/09/20
Din perspectiva continutului, The Vast&Curious e cel mai bun podcast din Romania dintre cele pe care le-am urmarit. Andreea are o capacitate de a scoate esenta din fiecare conversatie, intrebare, raspuns... Cumva reuseste sa despacheteze strategii, moduri de gandire si actiune ale invitatilor...Read full review »
Iulia Tonu via Apple Podcasts · Romania · 08/07/20
Poate ca față-n fata e OK. Audio m-a deranjat mult folosirea greșita a cuvintelor romglezesti. Prea mult suport. Nu este un psiholog la care as apela pentru terapie.
Adi Gorcea via Apple Podcasts · Romania · 06/16/20
Felicitări, Andreea! Și mulțumesc! Au devenit din ce in ce mai interesante discuțiile, le ascult cu multă plăcere.Succes în continuare!
Catalinadragutza via Apple Podcasts · Romania · 05/16/20
Un episod special si perfect pentru situatia actuala, ca de altfel toate episoadele; Multumim pentru tot ce ne puneti la dispozitie; Calitate sunet net superioara, dar ascultand pe casca stanga se aude prioritar vocea Andreei, iar unele sunete mha,mha,mha..da,da,da. exact,mha,mha da,da,ok,da se...Read full review »
Johnie s777 via Apple Podcasts · Romania · 04/02/20
Foarte util, precis si cu informatii concrete pentru vremurile pe care le traim! Felicitari Andreea! Felicitari Paul!
gdiaconu via Apple Podcasts · Romania · 03/21/20
In masina la volum maxim la peste 100km/h vocea Andreei nu se mai aude.
Alexm991 via Apple Podcasts · Romania · 10/14/19
Ar ajuta foarte mult sunetul puțin mai tare. O post procesare ar ajuta. Felicitări!
Danutzu87 via Apple Podcasts · Romania · 07/21/19
Conținut foarte bun! Dacă ascult cu căști și doar partea dreaptă este pusă nu se aude vorba, doar muzica din intro. Am testat cu diferite căști și diferite epizoade. Este puțin enervant, dar nu este o problemă majoră :)
Njeno via Apple Podcasts · Romania · 06/20/19
Am descoperit podcast-ul la recomandarea unei prietene. Conținutul lui e minunat, interviurile sunt pregătite bine iar plaja de oameni e pe toate gusturile (echilibrul lui Marius Ștefan de la Autonom, jovialitatea Simonei Baciu de la Transylvania College și insight-ul lui Daniel David asupra...Read full review »
Catalin Vacar via Apple Podcasts · Romania · 03/29/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »