Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Sander & Jaap / Tonny Media
Zelfspodcast
In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (journalist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens, maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag. Elke week een rondje dieptepunten, één hoofdonderwerp, vele zijpaadjes, kansloze businessideeën en gegluur naar mooie meisjes. Kortom, Siewertsz en Schimmelpenninck doen maar wat.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 2,141 ratings
Sander is zelf een proleet
Sander, je bent zelf een decadente smerige proleet, met je iedere week een huis kopen.
RickDTC via Apple Podcasts · Netherlands · 04/09/21
Ik ga stuk!
Ik ga echt stuk om jullie droge humoristische opmerkingen!
julianhorsky via Apple Podcasts · Netherlands · 04/06/21
Minder negatief
Ik luisterde eerst echt met plezier naar jullie, maar ik moet zeggen dat ik jullie de laatste tijd een klein beetje een negatieve lading vind krijgen.
bosingp via Apple Podcasts · Netherlands · 04/02/21
Recent Episodes
Frans Duijts kocht een tweedehands McLaren en er kwam wat kritiek omdat die auto 3 ton kost, en zijn fans geen knaak hebben (valt mee vaak). Toch bleek uit polletjes op allerlei sites dat mensen Duijts de auto van harte gunden. Zijn wij nog wel een land van gewoon, doe maar gek genoeg? Zijn wij...
Published 04/09/21
Martijn Koning, Bilal Wahib, Britney Spears; de ouderwetse heksenjacht is weer helemaal terug van weggeweest. Wat drijft mensen tot deze belachelijke overreacties en waarom die primitieve en barbaarse neiging om mensen kapot te willen maken? Geproduceerd door: Tonny Media
Published 04/02/21
TV-programma ‘Gewoon bloot’ leidt tot een heuse shitstorm. Sowieso zijn mensen extreem preuts geworden: naaktheid is taboe en wordt dus zelfs verdacht gemaakt als pedofilie. Sinds wanneer is dat 'preutse' het nieuwe normaal? En wat vinden wij daar eigenlijk van?
Published 03/26/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »