Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Monopol Media AB
Kapitalet
Varför är avokado så dyrt? Hur mycket tjänar låtskrivarna bakom Rednex? Vem bestämmer när det är lågkonjunktur? Med välproducerade berättelser från samhällets alla hörn, tar Kapitalet med dig ned under världsekonomins motorhuv, i hopp om att kunna reda ut hur vi människor egentligen fungerar. Kapitalet är en podd om ekonomi, för dig som inte visste att du var intresserad 
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 368 ratings
Skärpning
Går inte att lyssna på. Reportrarna slänger sig med fånig svengelska i tid och otid och tilltalet är på barns nivå. Synd, för det är intressanta ämnen som tas upp men produktionen håller ingen kvalitet.
Storkapitalet via Apple Podcasts · Sweden · 06/04/22
Lyssnare
Superbra podd, men snälla. Jag tänker nu på avsnittet om Diös: Prata inte om Falun, Mora, Borlänge, Gävle och säg att det är norra Sverige… Sånt sjukt Stockholmsperspektiv av er.
Drömmaren! via Apple Podcasts · Sweden · 01/19/22
Tack för ett fantastiskt program.
Argkines via Apple Podcasts · Sweden · 12/29/21
Recent Episodes
Published 08/15/22
Stämpla in. Stämpla ut. Det är hela arbetsbeskrivningen för den som får en "Evig anställning", ett ekonomiskt konstverk som ska sätta Västlänken på världskartan 2019. Projektet väcker debatt. Konstrådet är lyriska. Men allt krockar rakt in i en liten och okänd paragraf i en förordning som...
Published 08/15/22
Alla fokuserar på talang, slit och smarthet när det kommer till framgång. Men faktum är att det finns en till sak som spelar roll: tur. Enligt ekonomen Robert H. Frank blir tur dessutom viktigare och viktigare.   Medverkande: Robert H. Frank.
Published 08/08/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »