Reviews
Går inte att lyssna på. Reportrarna slänger sig med fånig svengelska i tid och otid och tilltalet är på barns nivå. Synd, för det är intressanta ämnen som tas upp men produktionen håller ingen kvalitet.
Storkapitalet via Apple Podcasts · Sweden · 06/04/22
Superbra podd, men snälla. Jag tänker nu på avsnittet om Diös: Prata inte om Falun, Mora, Borlänge, Gävle och säg att det är norra Sverige… Sånt sjukt Stockholmsperspektiv av er.
Drömmaren! via Apple Podcasts · Sweden · 01/19/22
Tack för ett fantastiskt program.
Argkines via Apple Podcasts · Sweden · 12/29/21
Börjar bli en rejäl reklampodd det här. Förra avsnittet gick inte ens att lyssna på pga 40% var reklam
HackerMan113 via Apple Podcasts · Sweden · 11/24/21
Varje måndag pirrar det lite i magen. Vad skall veckans avsnitt handla om? Tvål, fastigheter eller Nobelpriset i ekonomi?
Mattias_O via Apple Podcasts · Sweden · 11/23/21
… lite för mycket ”best of” och repriser från andra poddar som DOKOK och nu senast Uppgång och fall med Meddltidens värld :/
victorfriberg via Apple Podcasts · Sweden · 10/25/21
Mi
Men hörni, vilka ljuvliga reportagen ni gör!
Queencoffee via Apple Podcasts · Sweden · 06/20/21
Ni gör ett fantastiskt jobb! Fortsätt så☺️
GurraGB via Apple Podcasts · Sweden · 02/14/21
Alltid intressanta och relevanta ämnen, kul med avstickaren tvålkungen!
waldej via Apple Podcasts · Sweden · 02/14/21
Älskar avsnitten om konkursen. Tycker att det är bland det bästa ni gjort!
Mangold D via Apple Podcasts · Sweden · 02/04/21
Vart kanon i början men har nu helt spårat ut.
klunkais via Apple Podcasts · Sweden · 12/15/20
Har lyssnat på i stort sett alla avsnitt. Kul ämnen men tyvärr lyser den vänsterorienterade politiska färgen igenom då och då.
lidensthlm via Apple Podcasts · Sweden · 06/10/20
50/50 innehåll/reklam. Bra innehåll dock.
tradermania via Apple Podcasts · Sweden · 03/30/20
Underbar dynamik mellan programledarna, alltid intressanta ämnen, längtar alltid efter nästa avsnitt. En av få poddar jag skulle vara beredd att betala för.
Måns Larsson via Apple Podcasts · Sweden · 03/04/20
Ger en härlig inblick i allt inom ekonomins område. Välstrukturerad och planerad - inte en massa löst prat om ett ämne utan ordentligt genomtänkt. Riktigt bra!
ShaggyWalk via Apple Podcasts · Sweden · 09/02/19
Intressanta teman och spännande fakta. Proffsig produktion och ett fint samspel mellan programledarna ger en extra bonus.
Patrick Täby via Apple Podcasts · Sweden · 07/12/19
En av Sveriges mest välgjorda poddar!
Heistrue via Apple Podcasts · Sweden · 06/04/19
Väldigt innehållslöst på sistone. Hur kul är det att lyssna på att någon liten småföretagare patentbråkar med något annat företag? Inte alls. Har ni slut på ämnen? Bättre var det på den gamla goda tiden när Jacob förklarade hur t.ex. ETF:er funkar.
Linneaemlc153 via Apple Podcasts · Sweden · 03/25/19
En av de bästa kombinationerna av något roligt och lärorikt att lyssna på. Jag älskar samspelet mellan programledarna. Dessutom berör de varierande och ofta väldigt intressanta ämnen. Kan verkligen rekommendera!
vranjback via Apple Podcasts · Sweden · 02/25/19
Hur många gånger ska ni säga sjukt???
Autoflight1 via Apple Podcasts · Sweden · 02/04/19
Det finns nog ingen podd som lyckas presentera och beskriva ekonomiska ämnen och dess vinklingar så bra som den här. En favorit jag ofta återkommer till! Fortsätt ert bra jobb!
Tommie Haag via Apple Podcasts · Sweden · 01/17/19
Varför avbryta ert oerhört intressant ämne/gäst med en irrelevant ströpratsdiskussion om huruvida det skissades på en servett, duk kvitto eller annat. Så intresserad kan man inte vara av att höra sin egen röst..
Råäö via Apple Podcasts · Sweden · 01/10/19
Oftast intressant lyssning men sluta prata stötvis, när jag väl hörde hur orden kommer stötvis kan jag inte lyssna längre! Bättre flyt tack för innehållet är bra!
Qäöl via Apple Podcasts · Sweden · 12/11/18
Mycket bra ekonomipodd, rekommenderar starkt
738291djdv via Apple Podcasts · Sweden · 07/09/18
Utan tvekan den mest välgjorda ekonomipodden som finns i Sverige. Handlar om ekonomi mellan himmel och jord, och alltid med väldokumenterad fakta och intervjuer bakom varje avsnitt. Jämför den med ekonomisveriges P3 Dokumentär.
Filip33 via Apple Podcasts · Sweden · 07/09/18
En lärorik och väl producerad podcast.
FelixFixel via Apple Podcasts · Sweden · 07/09/18
Intressant, underhållande och fängslande. Bra kvalité på produktionen rent tekniskt också!:)
Hd7vh526 via Apple Podcasts · Sweden · 05/08/18
Fantastiskt intressant och välgjord podd om olika ämnen man aldrig riktigt reflekterat över men som visar sig vara mer fascinerande än man någonsin kunnat ana!
JoakimE via Apple Podcasts · Sweden · 10/03/17
Väldigt kul och bra ämnen men önskar att du går lite djupare!
yrvaken2 via Apple Podcasts · Sweden · 10/01/17
Bäst
Embago via Apple Podcasts · Sweden · 06/03/17
.. den bästa ekonomi-podden som finns idag. Otroligt intressant!
DavidHolmis via Apple Podcasts · Sweden · 05/17/17
Lyssnat mycket på Planet money, men ville gärna ha en bra berättande podd på svenska också om ekonomi. Råkade hitta denna och den fyller verkligen det funktionen!
Erik Knutsson via Apple Podcasts · Sweden · 05/15/17
Grym pod som djupdyker i intressanta vardagsämnen!!
Mandgeee via Apple Podcasts · Sweden · 04/10/17
Heja heja!!!!
TREAADER via Apple Podcasts · Sweden · 04/04/17
Riktig ekonomijournalistik som annars är svår att hitta i Sverige. Ekonomi är mer än bara Stockholmsbörsen. Nya konceptet kapitalet har blivit riktigt bra och känns bättre än förra namnet fondpodden.
Erryhhk via Apple Podcasts · Sweden · 03/22/17
Jacob gör ett fantastiskt jobb med att presentera ekonomiska koncept och göra dem både begripliga och intressanta. Roliga och annorlunda vinklar på ekonomi, ofta med historisk anknytning till ett aktuellt ämne. Rekommenderas varmt.
Björn L via Apple Podcasts · Sweden · 03/21/17
Grym lärorik podd som tar upp intressanta ämnen och sprider kunskap!
Donkiz. via Apple Podcasts · Sweden · 03/21/17
Kul med en podd som ger lite bredare perspektiv på ekonomi och finansmarknad utöver vad som hänt på aktiemarknaden senaste veckan! Många intressanta ämnen😀
Farbror Fri via Apple Podcasts · Sweden · 03/21/17
Kul och allmänbildande podd, oväntade ämnen
Framsan via Apple Podcasts · Sweden · 03/16/17
Mycket bra podd, men vet inte varför den heter "Fond"-podden. Tycker den verkar handla om ekonomi. Trodde den skulle handla om fonder, men är mer övergripande och gör det väldigt bra! Podden är alltså mycket bra! Tycker bara namnet är lite missvisande.Read full review »
Niklas 321 via Apple Podcasts · Sweden · 12/16/16
Intressant fakta podd
Dossling via Apple Podcasts · Sweden · 09/12/16
Riktigt bra!
Jontelm via Apple Podcasts · Sweden · 03/03/16
Intressanta historiska skildringar! Fortsätt så!
Johan123332 via Apple Podcasts · Sweden · 04/25/15
Fyller verkligen en lucka, bra jobbat!
Tradern123 via Apple Podcasts · Sweden · 10/13/14
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »