Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Relationspodden 2.0
Med Bingo & Katrin
Relationspodden är tillbaka! Bingo och Katrin fortsätter prata relationer och svarar på frågor från lyssnare precis som vanligt, men mycket har hänt sen sist. Framförallt har Bingo och Katrins relation ändrats en hel del. Detta och mycket mer i Relationspodden 2.0.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 2,045 ratings
Älskar podden!
Jag älskar den här podden och har lyssnat sedan start. MEN ni kan inte sitta och tro att ni kan saker som ni inte har en aning om. Unga människor lyssnar på er och tar åt sig. Som ex mödomshinnan. En enkel googling hade gett er fakta istället för er felaktiga som ni nu babblade på om.
Pyret1234 via Apple Podcasts · Sweden · 07/05/20
Börjar svaja
Man har ju gillat podden pga alla knasigheter men ändå roliga svar om människors frågor. Men nu svajar det allt mer. Katrins påståenden om saker som gemeneman vet är rent felaktigt är inte charmigt längre. Tänker att så många unga människor lyssnar på podden och då kan man inte glorifiera...Read full review »
Lavinia Poulot via Apple Podcasts · Sweden · 06/27/20
Tidigare en favorit
Tyvärr klarar jag inte av att lyssna mer. Har lyssnat enda sen ni började med podden men känner att det är så mycket negativitet, särskilt från Katrins håll mot Bingo. Trist att det ska bli så dålig stämning!
aztrid8 via Apple Podcasts · Sweden · 06/04/20
Recent Episodes
Katrin tröstäter massa skit för första gången på länge, Bingo har haft inbrott på kontoret och tappat en hjälm för flera tusen i golvet. Efter en liten trist start tar det fart och relationstipsen haglar in.     See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 06/18/20
Katrin har varit på Södermalm i Stockholm och befinner sig i chock! Bingo blir bötfälld i direktsändning och en actionscen utspelar sig live! Även en diskusion om fräscht sex och mycket annat.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 06/11/20
Falke är mysig som aldrig förr, även om han kanske tappar tålamodet tillslut. En lyssnare har problem med förtroendet för män, en annan får bara ”Hej-kom-å-hjälp-mig-killar" på Tinder. En tjej har en man utan framtida drömmar, och en förvirrad sexgalning söker hjälp.   See acast.com/privacy for...
Published 06/04/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »