Reviews
Gillar er podd i vanliga fall och har lyssnat i flera år, men instämmer verkligen med flera tidigare recensioner om att Katrin på senaste tiden blivit såååå bitter och hård mot Bingo. Speciellt när Bingo pratar om sitt liv (med Julia). Oavsett vad han säger så får han en avhyvling, vilket är...Read full review »
bskdjejev via Apple Podcasts · Sweden · 04/21/22
Tycker Katrin ryter ifrån allt oftare. Avbryter bingo och har en väldigt otrevlig attityd. Själv kan hon vitt och brett prata om om minsta lilla detalj i hennes liv men när bingo vill dela något snoppar hon av. Tror inte Katrin är svartsjuk som många skriver på bingo och Julia utan endast...Read full review »
kfksfbw via Apple Podcasts · Sweden · 04/20/22
Älskar er podd och alla bra ämnen ni tar upp! Kändes dock som att stämningen inte var på topp senaste avslutet. K avbröt Bingo konstant och kändes arg. Hoppas att glada K snart kommer åter..
Messilina1984 via Apple Podcasts · Sweden · 04/16/22
Å herregud, du har verkligen förändrats sen några veckor Katrin. Du är så elak mot Bingo. Du låter jättesvartsjuk på att Bingo är med Julia.
LMTösd via Apple Podcasts · Sweden · 04/14/22
Tyvärr lyser den dåliga stämningen igenom. Mår dåligt av att lyssna på Katrin, hon hugger och ryter ifrån mot Bingo så fort hon får chansen. Skärpning!
Glitterebba via Apple Podcasts · Sweden · 04/14/22
Älskar er pod men senaste avsnittet kunde man verkligen känna stämningen genom luren… 🥺 hoppas verkligen ni kan reda ut era issus och komma tillbaka nästa vecka med eran härliga energi som ni alltid haft och fått oss lyssnare att skratta ❤️
aaamandak via Apple Podcasts · Sweden · 04/04/22
Lyssnat sen start och tröttnar aldrig. Bästa duon och så tacksam att ni började 🌞🙏🏼
En poddälskare via Apple Podcasts · Sweden · 04/02/22
Ni är modiga som delar med er även när ni har ”problem ” -hög igenkänningsfaktor!!!
uppskattaren via Apple Podcasts · Sweden · 03/24/22
Alltså.. jag fattar inte hur ni inte kan bara sitta stilla i en tystare miljö. Speciellt Katrin! Du sitter på lagret där folk drar grejer, går ut med hunden i stan, mixar smoothie, går och kissar och spolar..
dnfbtcxx via Apple Podcasts · Sweden · 03/24/22
Älskar er!!!!! Sluta aldrig med det ni gör! Massor med kramar!
Bo_qwiwkjg via Apple Podcasts · Sweden · 01/15/22
Varje avsnitt sitter jag och skrattar högt på kontoret åt denna podd. Bingos imitationer av Katrin är suveräna 😂 Gillar mer när ni pratar fritt om ert liv än när ni svarar på frågor! Så himla underhållande! Varit en del prat om analsex senaste tiden men nu börjar det bli bättre frågor igen 👍🏻
Ibbe1994 via Apple Podcasts · Sweden · 11/19/21
Nu förstår jag varför du inte lyckats amma dina barn Katrin😂. Välkommen 70-talet med tre timmar mellan varje amning.
LMTösd via Apple Podcasts · Sweden · 10/07/21
Tänk er den där elaka mobbartjejen i högstadiet som älskar att skryta om allt ifrån sina bortskämda barns personliga tränare till hur snygg hennes nya bekanta i marbella är . Marbella är nya grejen i hennes hjärna nu , då är alla människor där unika och underbara . Man får lite äckelkänsla faktiskt
SD 2018 via Apple Podcasts · Sweden · 09/09/21
Bingos utläggningar är emellanåt överdrivet, utdragna & långa vilket leder till att Katrin ständigt avbryter honom & går vidare till nästa ämne. På ett sätt förstår jag henne eftersom han kommer aldrig till poängen men sättet hon gör det på dödar stämningen & är sjukt oskönt. Bortsett...Read full review »
Debedeber via Apple Podcasts · Sweden · 08/18/21
Bjud inte in någon gäst jag vill bara höra er!!!!😀 / Stockholm 34år gammal
32åring via Apple Podcasts · Sweden · 06/10/21
Fullkomligt älskar eran podd, lite dåligt ljud o ni båda inte bara bingo svamlar iväg men de är ju det som är ni o man gillar! Älskar att höra erat snack i början o hur ni jämför alla frågor med erat eget liv!
kung 1998 via Apple Podcasts · Sweden · 06/08/21
Sämsta ljudet i världshistorien? Är det för mycket begärt att ni sitter inne där det inte blåser? Och Bingo blåser alltid i micken. Fruktansvärt att lyssna på
cool_tjej_97 via Apple Podcasts · Sweden · 05/20/21
Älskar när ni talar om hela eran härliga familj, ja även om Katrins pappa som alltid levererar. Blir alltid glad när jag lyssnar på eran fantastiska podd. All kärlek till er för ni är såå grymma föräldrar.
Finska Sisu via Apple Podcasts · Sweden · 04/30/21
Ser alltid fram emot torsdagarna med er humor och höra några som tänker oftast som mig😂😂
elljoda via Apple Podcasts · Sweden · 04/09/21
Men snälla Katrin. Du låter så borta ibland ” svenska barn har samma värderingar, barnen leker bäst med svenska barn”. Snälla nån det handlar väl uppfostran och inte ursprung.
annsoff via Apple Podcasts · Sweden · 04/08/21
Keep up the good work! Ni är bäst!
G*******A via Apple Podcasts · Finland · 03/20/21
Lite för mycket personligt prat ofta, en hel del faktafel stundtals 😂 Kan ni inte bjuda in någon som faktiskt är utbildad i reproduktiv hälsa, en barnmorska tex? I övrigt älskar jag denna pod och lyssnar troget varje vecka!
en podd om Wallin via Apple Podcasts · Sweden · 03/04/21
Veckans avsnitt var supertråkigt med noll energi från kataryn!!
Coyntha via Apple Podcasts · Sweden · 02/19/21
Har lyssnat länge och tycker podden är rolig och bidrar till många skratt och kan uppmuntra. Katrins vibbar är dock ibland, som ex podden som kom ut 210218, väldigt dåliga och det verkar som att hon inte alls är på humör att snacka, avbryter och ger ett otrevligt intryck. Kanske en idé att hoppa...Read full review »
badvibesindahouse via Apple Podcasts · Sweden · 02/19/21
I övrigt bra podd men börjar bli så störande att försöka spola över första 30 minuter när Katrin bara babblar på om barnen och hund.
ida79631 via Apple Podcasts · Sweden · 01/30/21
Sjukt bra podd, ni gör mina dagar! Sluta aldrig med det ni gör
Joosefine E via Apple Podcasts · Sweden · 01/26/21
Lika underhållande varje vecka! Bästa podden
poddrec via Apple Podcasts · Sweden · 01/23/21
Tröttnar aldrig. Ni är roliga och bjussar verkligen på er själva. Favorit-podden!!!
aztrid8 via Apple Podcasts · Sweden · 01/20/21
Lyssnade ofta förr, men nu pratas det fööööör mycket och länge om era privata liv. Det är frågorna man vill höra, men inte ens där kan ni hålla er till saken för ni kommer ändå in på era personliga saker.
ffddd lyssnare via Apple Podcasts · Sweden · 01/14/21
Världens bästa feel-good podd, man lär sig väldigt mycket från olika perspektiv även om man inte är i ett förhållande❤️
emilin10 via Apple Podcasts · Sweden · 01/02/21
Har varit en trogen lyssnare sen dag 1, funderar att sluta lyssna pga ointressanta diskussionsfrågorna.
Kaninsttl via Apple Podcasts · Sweden · 12/28/20
Hur kan man vara så nedlåtande mot andra människor.
en/33 via Apple Podcasts · Sweden · 12/19/20
Känner deras son, vi gick i samma klass.
Sophie haHa hAhaaa via Apple Podcasts · Sweden · 11/27/20
Så roligt att lyssna på Bingo och Katrin när de snackar om ditt och datt!
MollanM via Apple Podcasts · Sweden · 10/28/20
Katrin kanske skulle starta en egen podd där hon kan prata huuuuur mycket hon vill om sig själv än att det ska ta upp halva timmen i alla avsnitt?
Kåtiller via Apple Podcasts · Sweden · 08/27/20
Snälla ni, Bingo och Katrin, bli ihop igen, det kommer bli såå bra💕
Ullis 1965 via Apple Podcasts · Sweden · 08/20/20
Äsch hon har ju haft bägge männen hos sig hela sommaren typ som avlastar henne med barnen. Ändå har hon mage att gnälla över att hon inte är barnledig, fast hon var i väg på roadtripp själv. Patetiskt
Malin.k via Apple Podcasts · Sweden · 08/06/20
Hej! Jag är en fet lyssnare som älskar er podd, hoppas Katrin inte äcklas av feta och äckliga (enligt Katrin) lyssnare också. Men, jag tror Bingo skulle vinna på att inte vara så beroende av Katrin, jag tror att podden skulle vinna på att bara ha Bingo som huvudperson och att han bjuder in...Read full review »
blondie in Skåne via Apple Podcasts · Sweden · 08/05/20
Saknar er pod, hoppas ni inte slutat m den för alltid. Gärna info när ( om) ni kommer tillbaka
Betthp via Apple Podcasts · Sweden · 07/28/20
Jag älskar den här podden och har lyssnat sedan start. MEN ni kan inte sitta och tro att ni kan saker som ni inte har en aning om. Unga människor lyssnar på er och tar åt sig. Som ex mödomshinnan. En enkel googling hade gett er fakta istället för er felaktiga som ni nu babblade på om.
Pyret1234 via Apple Podcasts · Sweden · 07/05/20
Man har ju gillat podden pga alla knasigheter men ändå roliga svar om människors frågor. Men nu svajar det allt mer. Katrins påståenden om saker som gemeneman vet är rent felaktigt är inte charmigt längre. Tänker att så många unga människor lyssnar på podden och då kan man inte glorifiera...Read full review »
Lavinia Poulot via Apple Podcasts · Sweden · 06/27/20
På ett sätt fastnar jag för podden men tycker Katrin är pinsam. Så självupptagen och pratar jämt om sitt drömliv. Tänk att man kan bli rik fast man verkar helt tom i skallen. Bingo är empatisk och inte självupptagen. Skulle vara bättre utan att vara i Katrins klor.
vårtider via Apple Podcasts · Sweden · 05/24/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »