Episodes
Bingo verkar ha inlett ett distansförhållande med Julia, men har ju då något gott att längta efter. Är golf bättre än sex? Och ska Katrin och Bingo ingå i en spiontrupp mot ett bröllop i Norge? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 05/26/22
En lyssnares sambo har "små-swingat" i ett annat tidigare förhållande och nu väntar nudiststrand med tillbehör för denne orolige lyssnare. Allt om hur man eventuellt kan bota besvär med PMS, och hör det sjukaste om inbjudan till bröllopet som försvann. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 05/19/22
Katrin är i Grekland och bara tok-spa:ar med en lång man... kanske Grek? Varför tycker vissa att ålderskillnad är så viktigt? En lyssnare har ett stort jävla problem med tillit, och en annan har en brutalt snygg VD på jobbet... som hon legat med såklart. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 05/12/22
En lyssnare har hamnat i en intellektuell förälskelse. Bingo kör träning tidigt på morgonen och vi får allt om sköldkörtel, tarmflora och ett överraskningspaket. Man har olika perspektiv på samma händelse, och så är det bara! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 05/05/22
Katrin har ryggbesvär, hormonstrul och är småbakis efter en kväll på stan med Puma. En lyssnare misstänker att hennes dejt är gay. Kan man ha wild and crazy sex efter en jobbig dag med ungar och aktiviteter? Svaren får ni i Relationspodden 2.0. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 04/28/22
Vad är grejen med BJ:s långt ner i halsen? Finns olika G-punkter på penis? Är det fel att ge falska förhoppningar på krogen? Och, barns snack om döden... See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 04/21/22
Ringo åker über i Spanien och blir avslängd. Bingo drar lite storys om hur det var på Playboy Mansion förr i tiden. Katrin drar sin sänguppsättning. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 04/14/22
Bingo har köpt IKEA-sängar i Spanien. En lyssnare varnar för könssjukdomar på klubbar. En tjej vill bli dominerad men killen vill inte. Och... kan man köra ninjaplast på kotten? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 04/07/22
Hur var det med lavetten? Rätt eller fel? Ett budskap från en lyssnare: Var försiktig att curla sina barn och låt dem göra fel ibland. Vi får även en utförlig apport från Club Adam & Eva. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 03/31/22
Kan man snabbspola fram till familjelivet? Var letar du efter mannen i livet? Vad är intimt? Kyss eller snask? Det är ett krävande arbete att vara förälder, och denna vecka får en äkta argumentation - live i podden - om föräldraskap. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 03/24/22
En lyssnare har en allt för bra sambo med storkukslugnet. En drömkille helt enkelt, men hon lever ändå "on the edge" och småhånglar ibland. Var går gränsen? Penetration? Eller kanske snaska? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 03/17/22
Tjat-om-sex-diskussionen fortsätter. Ska man verkligen behöva bli tjatad på? Kan man leva på pulver, och levererade Katrin världens längsta prutt? Det är ett jävla daltande med ungar och det börjar bli dags för en Tantrakurs. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 03/10/22
Allt om den stora Grisfesten i Alperna. En lyssnare är gift med en mansgris och vill ha tips på hur man kan vara otrogen. Och vad är grejen med gifta män? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 03/03/22
Bingo har skaffat tjej! Allt om det i detta avsnitt! Likhet eller olikhet i en relation. Vad är egentligen bäst? Umgås med vän som varit otrogen, rätt eler fel? Vi får svaren! Om ni är nyfikna på ECOVAC, kolla in denna länk: https://bit.ly/3GQR08M See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 02/24/22
Binkat är bakis efter två föreställningar och en fest på en och samma dag. En lyssnares familj vill skaffa hund och får bland annat P-bots-liknelsen av Katrin. En annan lyssnare har hittat tjej som hon vill ha in hemma hos sambon… funkar det? Om ni är nyfikna på ECOVAC, kolla in denna länk: https://bit.ly/3GQR08M See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 02/17/22
Katrin börjar planera att bo på ålderdomshem i lyxklass. Bingo berättar om sin galna trekant i Vegas. Och, ska man köra fyrkant med goda grannar? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 02/10/22
En lyssnare hakar på snacket om partnerbyten och parklubbar. Erfarenheter delas. Men hur ska man hantera det bland vänner? Hålla tyst eller dela md sig om sina äventyr? Vi får även en Flashback från ett avsnitt för 8 år sedan när Katrin funderar över hur man är när man är 45 bast och kåt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 02/03/22
Är passion det viktigaste som finns, eller kan man leva ihop utan det? Vad gör man när allt stämmer till hundra procent men passionen är borta? Måste allt vara toppen hela tiden, eller ska man vara lite nedstämd då och då? Frågorna får svar i detta avsnitt! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 01/27/22
Kan vuxna vända sina barn mot en förälder? Finns det bra restauranger på Söder? Kan man lämna barnen med gott samvete till Vladde, och vad är det för fel på svägerskan? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 01/20/22
Katrin har jetlaggen från helvetet och har svårt att orka med livet. Vi får uppföljning från sexklubbs-tjejen, och den stora frågan får svar: Vill Katrin bli uppspänd bakom en vägg? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 01/13/22
Bingo skulle bara ta en drink i baren, men festade till fem på morgonen. Katrin får en inbjudan till att åka på sexklubb av en lyssnare, men föredrar nog ett gang-bang med Emelie i Paris. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 01/06/22
En lyssnare ber om råd angående sin spelberoende man som spelat bort både hus och hem. Katrin vill ha ett enkelt "tack" för middagen och det kommer lite positiv feedback. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 12/30/21
Efter 43 timmars resa är Katrin och Bingo äntligen framme i Colombia. Vi får all info om resan, mellanlandningar och toabesök. Och såklart massa frågor och svar om relationer. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 12/23/21
Bingo har gjort en omtumlande upptäkt. Det kommer ett brev från Borås, och ett annat, välformulerat brev, från någon högutbildad person. Samt; allt om hur det gick till när Gynning rakade f****n i Bingos duschrum. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 12/16/21