Reviews
Super nuanceret seriøst indhold men desværre ødelagt af for meget baggrundslyd
medborger via Apple Podcasts · Denmark · 06/13/21
Programmet er simpelthen forurenet af musik, så det er tydligt værten ikke mener, at gæste og emne kan bare det. Jeg har forsøgt at lytte flere til ende. Men måtte stoppe.
ClausAndersen via Apple Podcasts · Denmark · 02/09/21
Det giver utrolig meget at der dels er em facillitator på, dels en diskussion fra forskellige vinkler Tak
bente.kirketerp via Apple Podcasts · Denmark · 10/23/20
Et super godt og velproduceret program, som jeg lytter til uge efter uge. Spændende gæster, interessante og ofte aktuelle emner og generelt højt fagligt niveau. Eneste bøvs er, at DRs røde/woke/sjw agenda desværre også har sat sine spor i det her program. Her savnes der til tider nuancer
GlenRiddersholmErKongen via Apple Podcasts · Denmark · 08/21/20
Substantielt debatprogram, der problematiserer og belyser nærværende, samfunds- og udviklingstendenser med øje for at skabe stof til eftertanke og formidle tilgængeligt for de fleste.
StineLucy via Apple Podcasts · Denmark · 10/07/19
Jeg har netop hørt episoden "Aldrig mere Michael Jackson" fra den 20. maj 2019. Det er påfaldende, at Michael Jacksons navn bruges som clickbait selv til en diskussion i en podcast af høj journalistisk kvalitet og seriøsitet som Supertanker. Jeg er universitetsansat forsker. Og jeg er...Read full review »
Anne Lises analyse via Apple Podcasts · Denmark · 08/26/19
Carsten Ortmann er en af Danmarks absolut bedste radioværter!
PedersenOgPedersen via Apple Podcasts · Denmark · 08/15/19
Selvom jeg kun har set nogle stykker: Superdynamiske og inspirerende udsendelser. Tak! I forlængelse af den seneste vedr. åndsvidenskab m.m. kan jeg ikke lade være med at relatere til en bog jeg læser lige nu. (Jakob Wolf: “Gudstjenesten - fænomenologisk set”- forlaget Eksistens 2018). Her...Read full review »
ihamre via Apple Podcasts · Denmark · 01/18/19
Jeg er vild med det. Så spændende og skarpt og velformidlet. Ikke elitært eller overakademisk, men man skal holde tungen lige i munden. Tak!
Martinogol via Apple Podcasts · Denmark · 02/24/17
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »