#63 - Pelicansin ex-luottomies lopetti peliuransa kaikessa hiljaisuudessa, etenee nyt kunnianhimoisesti työelämässä
Listen now
Description
Hockey Timen tuoreen jakson päävieraana on Pelicansin entinen hyökkääjä-puolustaja Marko Pöyhönen. Studiossa piipahtaa myös selostaja-toimittaja Nuutti Vihtilä, jonka kanssa puidaan ajankohtaisia aiheita ja erityisesti Liigan tuomaritoimintaa. Jakson sisältö: Johdatus päivän tarjontaan. Viime jakson lopussa kuultiin enteellisiä sanoja. (00:10) VIERAS: Marko Pöyhönen kertoo uutisen kaksi vuotta jälkijunassa. "Silloin kaiken painin keskellä tuntui helpommalta, ettei missään sano sitä ääneen." (03:48) Lopettaminen kävi mielessä jo reilu kymmenen vuotta sitten. Tilastot eivät aina hurmanneet, mutta Pelicansissa nähtiin numeroiden taakse. "Koin sen ylpeydenaiheeksi, etten pelannut missään muualla." Viimeisellä Pelicans-kaudella tuli pieni yhteentörmäys valmennuksen kanssa. (09:46) Siirto hyökkääjästä pakiksi johti odottamattomiin tuloksiin. Keski-Eurooppa kannatti nähdä ja jääkiekosta nauttiminen palautui. "Ehkä siellä ei katsomossa ketään kiinnostanut, millä taktiikalla me pelataan." (25:36) Opinnot ja työura etenevät samanlaisella kunnianhimolla kuin mihin urheilijana tottui. "Toivottavasti pystyn omalla tekemiselläni vaikuttamaan tulevaisuuteen." Tasaisen pinnan alta löytyy myös väriä, sanoo Pöyhösen pitkäaikainen pelikaveri. (41:00) Yksi vieras ulos, toinen sisään – tuoliin istahtaa selostaja-toimittaja Nuutti Vihtilä. Mitä Pelicans-luotsin viimeviikkoisesta tuomariavautumisesta pitäisi ajatella? (62:41) Marraskuu rusikoi Pelicans-talentti Aatu Jämseniä lujaa. Kurinpitodelegaatiolla on taas töitä. (81:00)
More Episodes
Pelicansilla on verkot vesillä ainakin uuden maalivahdin hankkimiseksi, mitä sieltä mahtaa tarttua? Hockey Time sai haaviinsa kaksi kalanimeä Pelsusta, valmentaja Jussi "Silli" Silanderin ja Jesse Kiiskisen. Molemmat ovat lähdössä Nuorten Leijonien leirille Ruotsiin vuodenvaihteen MM-kisoja...
Published 12/13/23
Millaisiin koukeroihin ihminen joutuu toimiessaan Pelicansin päävalmentajana? Ville Nieminen koki Lahdessa 2018-19 tulokaskoutsina aluksi valmentajauransa hienointa aikaa, ja sitten vähemmän hienoa. Nemo tekee tiliä tuosta aikakaudesta Hockey Time Lahden tuoreessa jaksossa. Nyt Niemisellä menee...