Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
NPO 3FM / VPRO
3voor12 Niet Te Missen
In de Niet Te Missen-podcast hoor je elke week de relevantste, leukste én belangrijkste nieuwe muziek van de week. In een half uurtje praten 3FM DJ Eva Koreman en 3VOOR12 muzieksamensteller Christiaan Walraven je wekelijks bij over de 12 releases die je niet mag missen.  De complete tracks vind je altijd in de playlist #NIEUWEMUZIEK. (https://open.spotify.com/playlist/5Gcrd1lrmaTeACswEBQKRR?si=b8403743c5dc4bdf)
Listen now
Ratings & Reviews
4.1 stars from 46 ratings
Prima nieuwe opzet!
Ik vind het wel wat in een half uur. De parels zoek ik daarna zelf op, en wat ik minder vind hoef ik geen drie minuten uit te zitten!
Ludo Martens via Apple Podcasts · Netherlands · 07/30/23
Jammer
Te veel gepraat en te weinig muziek. Ik mis het vorige format, gewoon een uur lang lang goede muziek met aan- en afkondigen.
Tonie45 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/11/23
Wat was dit een fijne podcast altijd, uurtje heerlijke variatie aan nieuwe muziek. Dus ik was helemaal blij met een nieuwe aflevering maar dit is tegenwoordig blijkbaar vooral veel geklets en nauwelijks muziek, super jammer!
Bastijaan via Apple Podcasts · Netherlands · 04/08/23
Recent Episodes
Published 02/16/24
Queen Bey zet de countrywereld op z'n kop en postpunkband IDLES heeft een nieuw album met een nieuw geluid. Eefje de Visser vertelt over haar single Heimwee en 3FM-dj Floris Molenaar tipt Dua Lipa.  Georgia - Too Much Too Little Vampire Weekend - Capricorn ScHoolboy Q - Yeern 101 Dua Lipa -...
Published 02/16/24
Binnen een half uurtje op de hoogte van de nieuwste releases met deze week mooie debuutalbums van o.a. Nederpopartiest Meis en van de Antwerpse punkband Meltheads, maar ook een voorproefje van het nieuwe Maggie Rogers album. 3FM-dj Mart Meijer tipt Crowded House en Sim Fane van SIM-OJ vertelt...
Published 02/09/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »