Episodes
Η Ζωή Κρονάκη μας δίνει tips για το πως μπορούμε να κόψουμε την πάνα των παιδιών κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.
Published 07/06/21
Στο σημερινό all4mama επεισόδιο η Ζωή Κρονάκη αναφέρεται στα πιο διαδεδομένα ονόματα που μπορείτε να επιλέξετε για τα παιδιά σας με αλφαβητική σειρά και στη σημασία του κάθε ονόματος.
Published 06/29/21
Η Ζωή Κρονάκη παρουσιάζει ένα απόσπασμα του all4mama tv όπου η γνωστή life coach Νάνσυ Μαλλέρου δίνει tips για το τι να κάνουμε όταν το παιδί μας δεν μας ακούει.
Published 06/22/21
Τους καλοκαιρινους μήνες είναι σημαντικό να ακολουθούμε κανόνες για την προστασία από τον ήλιο. Η Ζωή Κρονάκη μας ενημερώνει σχετικά.
Published 06/08/21
Φτιάξε τη δική σου σπιτική μάσκα ομορφιάς με καρύδα με τη βοήθεια της Βασως Κολλιδα από το 5 min mum channel.
Published 06/01/21
Η Ζωή Κρονάκη μιλάει για το θέμα του ύπνου στη βρεφική ηλικία με τη νευροβιολογο και σύμβουλο ύπνου Ζετα Γάκη, δίνοντας χρηστικές συμβουλές που θα βοηθήσουν τους νέους γονείς.
Published 05/25/21
Η Ζωή Κρονάκη μιλάει με την life coach Νανά Σιγούρα για τις περιοριστικές πεποιθήσεις που "κουβαλάμε" από το οικογενειακό μας περιβάλλον και "μεταφέρουμε" ως ενήλικες και στα παιδιά μας
Published 05/18/21
Στο σημερινό podcast του all4mama καθόμαστε στον καναπέ της ψυχολόγου Έλλης Σταβερη και μαθαίνουμε tips για να προετοιμασουμε το μεγαλύτερο παιδάκι μας για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς μας.
Published 05/11/21
Η Ζωή Κρονάκη μας μιλάει για τα ατυχήματα των παιδιών που συχνά συμβαίνουν στο σπίτι, μπροστά στα μάτια των γονιών. Επίσης, φιλοξενεί την Κυριακή Σακελλαριου από τον Ερυθρό Σταυρό που μας δίνει οδηγίες για το πως περιποιούμαστε ένα εξωτερικό τραύμα, είτε είμαστε σπίτι είτε στην παιδική χαρά.
Published 04/27/21
Καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη είναι η ηθοποιός και creator του 5 min mum channel στο youtube Έλενα Χαραλαμπούδη. Με χιουμοριστικό τρόπο μας συστήνει τους 5 πιο συχνούς τύπους πεθερών στη χώρα μας.
Published 04/13/21
Το πρώτο διάστημα, επιστρέφοντας από το μαιευτήριο στο σπίτι είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και αγχωτικό για τους νέους γονείς. 4 μαμάδες μας περιγράφουν τη δική τους εμπειρία και όλα όσα είχαν να διαχειριστούν.
Published 03/30/21
Οι κολικοί ταλαιπωρούν πολλά μωράκια τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους. Για το πώς μπορούμε να τα ανακουφίσουμε από τους κολικούς και για τις μεθόδους που πρέπει να ακολουθήσουμε μας μιλάει η μαία Χάρις Τραβλή
Published 03/23/21
Η Ζωή Κρονάκη μιλάει για τη δική της εμπειρία σε σχέση με το τάισμα και το ρέψιμο του μωρού και ταυτόχρονα υποδέχεται την μαία Χάρις Τραβλή που μας λέει για τη σωστή στάση που βοηθάει το μωράκι μας να ανακουφιστεί.
Published 03/16/21
Ποια είναι η πιο σωστή στάση ύπνου για τα μωρά μας; Πόσες ώρες πρέπει να κοιμάται ένα μωρό; Κάθε πότε το ξυπνάμε για να το ξυπνήσουμε και πότε το βαζουμε στο δωμάτιο του. Σε αυτές και σε άλλες τόσες απορίες απαντά ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης.
Published 03/09/21
Μετά την επιστροφή από το μαιευτήριο στο σπίτι οι νέοι γονείς έχουν πολλά ερωτήματα και αγχοι. Ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης μας μιλάει για το τι ελέγχει ο παιδίατρος στην πρώτη του επίσκεψη και για τους βασικούς κανόνες σε σχέση με το μωρό μας.
Published 03/02/21
Η Ζωή Κρονάκη παρέα με τη βιολόγο, εξειδικευμένη σε θέματα διατροφής, Ειρήνη Πασχαλέρη μιλούν για τη διατροφή στη λοχεία και για το πως μπορεί μια γυναίκα διατροφικά να βοηθηθεί και στον θηλασμό.
Published 02/23/21
Η Ζωή Κρονάκη μιλάει με την οικονομολόγο φοροτεχνικό Μαρία Δαλκιτση για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε σχετικά με την άδεια στην εγκυμοσύνη μας και μετέπειτα, για το τι δικαιούμαστε βάσει νόμου και για το πως προστατευόμαστε εργασιακά
Published 02/16/21
Η Ζωή Κρονάκη με την βοήθεια της βιολόγου, εξειδικευμένης σε θέματα διατροφής Ειρήνης Πασχαλέρη μας δίνουν όλες τις χρήσιμες πληροφοριες για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Παράλληλα μιλάνε για τα κιλά της εγκυμοσύνης και για τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να παίρνουμε από τις κατάλληλες τροφές
Published 02/09/21
Η Ζωή Κρονάκη μιλάει για τα δικά της συμπτώματα εγκυμοσύνης και συμβουλεύεται τον μαιευτήρα - γυναικολόγο Χάρη Χηνιάδη που μας περιγράφει τη συμπτωματολογία της εγκύου σε όλα τα τρίμηνα.
Published 02/02/21
Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης? Η Ζωή Κρονάκη και ο μαιευτήρας γυναικολόγος Χάρης Χηνιαδης μας λύνουν τις απορίες. Μύθοι και πραγματικότητα!!!
Published 01/26/21