Episodes
Bestevenninnene ramser opp året 2019 gjennom mobiltelefonen. Året har vært en kamp om tilværelsen med sorg, forelskelse og dating - en har fått samboer og en har blitt singel på ny. Året har bydd på huskjøp, eksotiske reiser og trekantdrama. En av jentene forteller også en historie hun i hele år har holdt tett til brystet.
Published 12/26/19
Published 12/26/19
Isabel har blitt kastet ut og Anne Brith har nettopp funnet ut at hun har datet en slektning. Bestevenninnene har fullt opp med Annika sitt skoleball denne uken og får skjønnhetstips fra en ekspert.
Published 12/19/19
Det har rent inn med spørsmål, men også en god dose kritikk til episodene våre. Nå spør vi oss selv om vi har Norges dårligste podcast og svarer på tilbakemeldingene. Anne Brith har også testet en datingteori og prøvd å date tre menn samtidig.
Published 12/12/19
Mens Isabel har vært borte har Anne Brith vært alene hjemme og måttet velge mellom Kake og K**.
Published 12/05/19
Isabel lurer på hvordan en voksen dame fra Mosjøen plutselig bestemte seg en dag for å bli kjendis og lyktes med det. Anne Brith deler sine beste influencer-tips og avslører at reisen har vært mye tyngre enn folk kanskje tror.
Published 11/28/19
Anne Brith har blitt hengt ut i sosiale medier og svarer på kritikken. Isabel lever sitt stillferdige samboerliv og har forsøkt å finne ut av hvor grensen går for hva du kan erstatte pastaen med i en lasagne. Anne Brith irriterer seg grønn over menn som bruker snapchatfilter som profilbilde og vi røper årets beste Tinder-profilbilde. Midt i ukens kaos har jentene kommet seg i studio og spilt inn en egenkomponert julesang.
Published 11/21/19
Anne Brith forbereder Isabel på hvordan det er å gå gravid. Hvor vondt er det egentlig å føde? Og hvordan ser kroppen ut rett etter fødsel? 4-barnsmoren og vår selvutnevnte fødeekspert forteller om sjokoladecrawings, et blåfødt barn og sykehusfest med lystgass.
Published 11/14/19
Livmoren til Isabel er sykemeldt og det får dødstankene til å spinne. Hva skjer egentlig med oss når vi dør? Og er det innenfor å planlegge sin egen begravelse? Tinder-Svindleren har tatt en interessant vending og har begynt i terapi og vi begge har lekt oss på Tinder.
Published 11/07/19
Anne Brith befinner seg midt i et trekantdrama. Det blir opprettet flere snapchat-kontoer og både Tinder-appen og sivilstatusen på Facebook har blitt skjult. Vi er sjokkert over noen av triksene som blir benyttet for å være utro. Står vi ovenfor Norges Nye Tinder-Svindler?
Published 10/31/19
Nesten alle har hatt det vondt og vært desperat på grunn av en mann. Hva bør man gjøre når man opplever at mannen trekker seg unna? Kan klaging faktisk ta livet av forholdet? Og hva ønsker egentlig menn av oss kvinner? Vi har invitert en gjest og prøver å finne ut av hvordan man kan lykkes med et parforhold.
Published 10/24/19
Finnes det faktisk en app for de som ønsker å være utro? Er det noen apper som har kjekkere menn? Og har du hørt om appen hvor man kun har 24 timer på å si hei til matchen din, før den blir borte for godt? Vi evaluerer app for app og kommenterer vennskapet vårt som har fått nettet til å koke den siste tiden.
Published 10/17/19
Podkasten til Anne Brith og Isabel kommer snart!
Published 08/27/19