Reviews
Idei valoroase, inspiratie si tot ceea ce ai nevoie pentru afacerea ta sau pentru o cariera in marketing.
Elena-elenik via Apple Podcasts · United States of America · 01/18/20
Bravo diaspora te ascultă și te apreciază!
dionisie_42 via Apple Podcasts · Spain · 08/16/19
Mulțumesc
Diana din Moldova via Apple Podcasts · Moldova · 04/25/19
Urmarim cu mult drag si atentie Podcast-urile tale.Ele nu seamana unele cu altele pentru ca povestile de viata din ele sunt de multe ori mai puternice decat filmul.Podcast-urile ne aduc mai aproape, ne inspira si ne incurajeaza pe noi ascultatorii de realizarile invitatilor tai. Multe...Read full review »
Andra Botean via Apple Podcasts · Switzerland · 10/18/18
Felicitari Florin pentru ceea ce faci!
so7ir via Apple Podcasts · Canada · 01/26/17
Povesti de succesc fantastice ''descusute'' de un profesionist in domeniu.
iris tm via Apple Podcasts · Romania · 10/21/16
So happy to discover a romanian podcast on this subject. On my listening list now!
Roxana Antochi via Apple Podcasts · Romania · 08/28/16
Podcast-urile lui Florin sunt o resursă excelentă pentru cei care vor să se dezvolte și nu neapărat doar pentru cei care vor să devină antreprenori.
BDrago via Apple Podcasts · Romania · 05/09/16
Florin a reusit sa aduca prin podcasturile lui exact ce trebuie: oameni de calitate, discutii de calitate, idei exceptionale.
Adrian Soare via Apple Podcasts · Romania · 04/27/16
Keep up the good work, Florin!!!
AndreiRosu via Apple Podcasts · Romania · 02/04/16
Ascult regulat podcasturile. Imi place sa aflu despre oameni si lucruri care despre care merita sa aflu. :)nu lucrez in lumea antreprenoriatului sau a coachingului, dar cred ca podcastul e de ajutor oricui vrea un pic mai mult de la sine.
roxanacroitoru via Apple Podcasts · Netherlands · 12/09/15
I am happy to see such initiatives in Romania, keep up the good work Florin!
Ionut.Neagu via Apple Podcasts · France · 10/22/15
Munca lui Florin mi se pare una de pionierat in educarea antreprenorilor si nu numai. Intrebari bine gandite, un partener de conversatie placut si curios, o imbinare echilibrata a informatiilor despre business si viata personala a interlocutorilor. Un concept reusit pentru care as vrea sa il...Read full review »
Oana Man via Apple Podcasts · Romania · 08/16/15
I’m always amazed by Florin’s quality materials. He always focuses on action steps, applicable information and real stories. Nothing salesy here, only quality content.
vaidab via Apple Podcasts · Romania · 08/08/15
Florin este interesat de esența practică a unui subiect, de ceea ce este acționabil și nu de povești de muzeu. El aduce căldura și foarte mult bun simț. Fiecare conversație are o valoare inedită, din experiențe trăite, nu închipuite.
Dan Mocanu via Apple Podcasts · Romania · 08/03/15
Podcasting in Romania on such a level and with so many inspiring and good advises I might say is just on the beginning. I am grateful for your work and I hope to be a long term resource. All the guests are participating in great emulating discussions, so that you cannot keep how fast time is...Read full review »
dbotoca via Apple Podcasts · Romania · 07/10/15
Mulțumesc Florin pentru un interviu excelent condus! M-am simțit foarte relaxat iar atmosfera creată de tine prin intrebările foarte pertinente au creat un interviu de care mă bucur din plin. Îți mulțumesc pentru această oportunitate și de-abia aștept să te recomand și altor oameni de valoare!
Octium8 via Apple Podcasts · Romania · 07/08/15
Florin reușește sa adune oameni faini, a căror poveste inspira și te determină să te autoevaluezi. O sursă de idei pentru oricine visează să facă ceva pe cont propriu.
itecuceanu via Apple Podcasts · Ireland · 07/02/15
De la un podcaster la altul, felicitari pentru podcast Florin! Ma bucur sa aud inca un podcast in peisajul romanesc si cu atat mai mult unul care atinge subiecte comune cu cele prezentate de mine. Succes!
Razbur via Apple Podcasts · Romania · 07/01/15
Florin knows how to ask the right questions at the right time. Therefore, this podcast will give you the essence of each entrepreneur it visits.
Andrew Calagiu via Apple Podcasts · Romania · 07/01/15
Adevarata noastra motivatie pentru a face ceva, orice, vine din interior. Insa avem nevoie de cate un push din exterior care sa ne arate care sunt optiunile pe care le avem si, mai ales, care sa ne aminteasca de faptul ca avem un potential infinit. Prin toate activitatile pe care le face Florin...Read full review »
Raluca Moisi via Apple Podcasts · Romania · 06/30/15
Am ascultat cu mare placere toate podcast-urile lui Florin Rosoga! Sunt o sursa de inspiratie si de succes pentru tineri si nu numai. Gasesti in ele foarte multe idei venite din practica oamenilor de afaceri, idei concrete, idei aplicabile, idei de care oamenii au nevoie pentru a reusi in viata...Read full review »
BCO1 via Apple Podcasts · Romania · 06/27/15
The true leaders have their main focus to create value for others! That''s why I think Florin is one of the best leaders in the country! Thank you!
LiviuPasat via Apple Podcasts · Romania · 06/24/15
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »