Episodes
Μετά από 4 μήνες μονταρίσματος και 2 καραντίνες είναι επιτέλους εδώ. Πανελλήνιες. Κάθε σχολείο και καημός κάθε καημός και δάκρυ. Καλή ακρόαση
Published 02/06/22
Published 02/06/22
Friends with benefits ή friends σκέτο; Ιδού το δίλλημα. Σε αυτό το επεισόδιο αποδομούμε το τραγούδι του Βαγγέλη , με την ελπίδα να βρούμε την απάντηση σε αυτό το ζήτημα που απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους καθημερινά. 
Published 10/31/21
Μόλις μπει το καλοκαίρι φεύγουμε απ΄την Αθήνα και κλείνουμε και 1 χρόνο! Το επετειακό μας επεισόδιο έχει όσο παραλήρημα του αξίζει για να αποχαιρετήσουμε όπως πρέπει το δεύτερο καλοκαίρι που περνάμε μαζί. Καλή ακρόαση και άλλο κακό να μην μας βρεί.
Published 09/04/21
Μ' αεροπλάνα και βαπόρια θα τρέχουμε μόλις λήξει επιτέλους το lockdown. Γι'αυτό στο σημερνό επεισόδιο έχουμε μαζί μας την magik bean για να μας αφηγηθεί τις ταξιδιωτικές τις εμπειρίες, να μας δώσει tips και να πούμε και τον πόνο μας ρε αδερφέ! 
Published 05/08/21
Άσπρα άλογα , ξανθοί πρίγκιπες, prom Queens και τα φρικιά του σχολείου. Ε ναι λοιπόν, στο σημερινό επεισόδιο μιλάμε για ρομαντικές ταινίες και προς τιμήν της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας συζητάμε και για τα λάθος μηνύματα που περνάνε κάποιες ρομαντικές ταινίες...
Published 03/10/21
Η γιορτή των ερωτευμένων , άλλο ένα υποχθόνιο σχέδιο της κοντής. Καρδούλες , σοκολάτες και μπανάλ διαφημίσεις κυριεύουν το μυαλό μας για μια ολόκληρη μέρα και την επόμενη …το χάος. Δικηγόροι , διαζύγια και εξώδικα σε τιμή ευκαιρίας. Και αν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολή , απλώς ακούστε το επεισόδιο και θα καταλάβετε. 
Published 02/14/21
Μπορεί ο Ιανουάριος να τελειώνει και να φεύγουν μαζί του και τα διαδικτυακά μαθήματα, αλλά πως θα γινόταν να περάσει κάτι χωρίς να το σχολιάσουμε. Ένα αποχαιρετιστήριο λοιπόν επεισόδιο για να αφήσουμε πίσω μας αυτό το βάσανο που λέγεται WEBEX και να επανέλθουμε στο βάσανο που λέγεται σχολική τάξη. Καλή ακρόαση !
Published 01/31/21
Χρόνια πολλά σε όλους όσους μας ακούνε (και σε αυτούς που δεν μας ακούνε, δεν κάνουμε διακρίσεις εδώ) . Το σημερινό επεισόδιο είναι λίγο διαφορετικό  απο τα υπόλοιπα γιατί έχουμε καλεσμένους 15 φίλους μας για να τους κάνουμε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το χρόνο που πέρασε και με αυτόν που θα έρθει. Τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά από το υπόλοιπα αλλά αν είμαστε μαζί σε αυτό θα τα καταφέρουμε και θα τα θυμόμαστε για πάντα. Καλές γιορτές!
Published 12/25/20
Δυο εβδομάδες και κάτι έχουμε να τα πούμε αλλά ελπίζω αυτό να λειτουργήσει σαν το γκομενάκι που μας φτύνει και μετά τρέχουμε να απαντήσουμε. Αυτό το επεισόδιο έχει μόνο Blacklists που μας γράψατε στο instagram  ( κάντε μας ένα follow στο instagram να μας γράφετε τις ιδέες σας). Αντε βρε και καλή καραντίνα να 'χουμε.  S for science: https://open.spotify.com/show/3bLuljHecJ6iq7p9LOKG6c
Published 11/08/20
Έλα τώρα, όλοι μας έχουμε και από μία blacklist (αν είμαστε φίλοι, σίγουρα παραπάνω). Γιαυτό και εμεις αποφασίσαμε να σας αναλύσουμε μερικές από τις blacklists μας. Έτσι ρε αδερφέ για να περάσει η ώρα (και για να γκρινιάξουμε). Εντζόι :)
Published 10/13/20
Τα Χριστούγεννα κοντοζυγώνουν και η αντιστροφή μέτρηση για τα οικογενειακά τραπέζια (καλά να ‘μαστέ) ξεκίνησε. Χα- και νομίζατε δεν θα τα πιάναμε στο στόμα μας; Σε αυτό το επεισόδιο λοιπόν, μιλάμε για όλους τους συγγενείς που βρίσκονται στο οικογενειακό τραπέζι. Από γιαγιάδες μέχρι κουλ θείους τους περάναμε ολους στο μικροσκόπιο.
Published 10/02/20
Ανοίγουν τα σχολεία, αντίο τεμπελιά και ολα αυτά. Το πρόβλημα είναι οτι για όλους, και ειδικά για τους μαθητές του 2020, η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι μια τραυματική εμπειρία. Έτσι λοιπόν η Δώρα και ο Ηλίας, καθώς ετοιμάζονται για την πρώτη μέρα στο σχολείο, μοιράζονται τις σκέψεις (και την γκρίνια τους) για την ημέρα του αγιασμόυ αλλα και για τους επόμενους μήνες.  Άντε βρε και καλή μας χρονίαααα.
Published 09/08/20