Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Ekstra Bladet
Bandeland
Bandeland er Ekstra Bladets dybdegående journalistik om den organiserede kriminalitet i den danske underverden. I denne podcast får du de mest interessante fortællinger fra rocker- og bandemiljøet. Følg med, når vi kaster lys over en mørk og lukket verden.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 2,493 ratings
Fantastisk spændende
En virkeligt udførlig og spændende gennemgang . Men også forfærdeligt uhyggeligt hvad det foregår lige omkring os. Al den modbydelige vold.
Utryg Dansker via Apple Podcasts · Denmark · 05/21/21
Fantastisk produceret
Jeg har hørt begge sæsoner på rekord kort tid. Slet ikke til at forstå, at det er virkelighed og ikke en film, der bliver fortalt om.
Julie Sander via Apple Podcasts · Denmark · 05/12/21
Fantastisk
Virkelig god podcast! Anbefaler den til alle. Håber så meget der kommer en ny sæson snart
sarah h w via Apple Podcasts · Denmark · 05/11/21
Recent Episodes
Den tidligere bokser Patrick Nielsen annoncerede sit medlemskab af rockerklubben Satudarah på Instagram sidste år, og blev dermed en del af en gruppe Satudarah-medlemmer, der bruger sociale medier til at promovere og forherlige rockerklubben. I sidste episode af denne sæson fortæller vi om...
Published 03/12/21
Torsdag den 25. februar 2021 blev en Satudarah-rocker idømt livsvarigt fængsel for likvideringen af radiovært Nedim Yasar efter en bogreception i Københavns nordvestkvarter. Det er fortsat uvist, hvorfor den tidligere bandeleder skulle dø. I denne episode af Bandeland gennemgår vi nogle af...
Published 03/04/21
Denne episode af Bandeland handler om ’Satudarah West Area’, der er blevet kaldt den mest voldsparate Satudarah-afdeling i Danmark. Satudarah West Area trækker tråde ind i hooliganmiljøet og gør sig særligt bemærkede ved boksestævnet Herlev Fight Night en fredag i 2017.
Published 02/25/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »