Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
NPO Luister / BNNVARA
Blokhuis de Podcast
In deze podcast diept muzikale meesterverteller Leo Blokhuis elke week een verhaal rondom een belangrijke artiest uit. Soms hoor je verrassende verhalen over de grootste namen uit de popgeschiedenis, soms vertelt Leo je waarom je minder bekende namen zeker moet leren kennen. Met iedere aflevering gegarandeerd genoeg funfacts om collega’s weg te blazen bij het koffie-apparaat en vrienden bij de borrel!
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 71 ratings
Geweldig wat een podcast !
Geweldig wat een super podcast, heerlijk om naar te luisteren ik wil smeken ga hier mee door er is nog zoveel te vertellen. Echt de beste podcast die ik in jaren gehoord heb.
Gisbert de aansteller via Apple Podcasts · Netherlands · 08/20/23
Geweldig
Heerlijke podcast luister ze snachts tijdens mijn werk! Heerlijke stem ook om naar te luisteren! 1 van de allerbeste podcasten ga zo door!
Rebelssss via Apple Podcasts · Netherlands · 06/22/23
Heeeeeeerlijk!
Wat een heerlijke combinatie. De ontspannen en heldere stem van Leo, de interessante feitjes en last by not least: de muziek. Echt genieten! En er is no zoveel te ontdekken, toch Leo? Cat Stevens, Patrick Bruel, Otis Reddding enzovoorts. Kom maar door!!
Grote liefhebber via Apple Podcasts · Netherlands · 04/30/23
Recent Episodes
Published 02/24/24
Paul McCartney heeft een broer die ook muziuek maakte, verschillende keren mét Paul en zijn band Wings. Mike McGear is zijn naam, hij scoorde solo hits, maar ook met de humoristische band the Scaffold. In deze podcast het verhaal van Mike McGear - het is in feite het vervolg op podcast 5 over...
Published 02/24/24
Beyoncé komt met een nieuwe track, en ze blijkt nu countrymuziek te maken. Zij past daarmee in een lange traditie van Afro-Amerikaanse artiesten die zich storten op deze stijl. In deze podcast, waarin ook Lil Nas X, Luke Combs, Hank Williams, Louis Armstrong en Ray Charles voorbij komen, stort...
Published 02/17/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »