S04E23 - Liverpool GeKloppt
Listen now
Description
 Om mee te blijven doen in de titelrace was het van cruciaal belang dat Arsenal thuis wist te winnen van Liverpool. Iets dat in het tijdperk van de afzwaaiende Jurgen Klopp niet al te vaak is gelukt. Na een uitstekende eerste helft scoorde Liverpool op zo'n beetje het slechts mogelijke moment, maar na rust herpakte Arsenal zich en voetbalde zich uiteindelijk naar een dikverdiende 3-1 zege. Liverpool geKloppt! Een prachtige overwinning, die wordt besproken door maar liefst vier man sterk. Vanuit de prachtige studio van VI schuift Matthijs Vegter aan als gast en gastheer. Om te praten over de wedstrijd, zijn liefde voor Arsenal én bijzondere Arsenal-shirts.  Brekebeentjes Partey en Jesus afwezigGeweldige eerste helft: Jorginho en Rice de uitblinkersEen zeldzame fout van Saliba Big Virg had het even niet Arteta doet een paar Kloppjes Volgens Klopp zelf lag het aan de scheidsrechterWedstrijdgedragen Arsenal shirtsSupport the showCONTACT Website: vriendvandeshow.nl/arsenlpodcast Spotify Podimo Twitter: @arsenlpodcast Instagram: @arsenlpodcast Mailen kan ook, naar [email protected] Support the show
More Episodes
Een North London Derby om in de titelrace te blijven, dat is wat er op het programma stond op zondagmiddag. En we moesten naar Breukelen, naar huize Rens om ons met z'n drieën te verzamelen. Want dat brengt tot nu toe steeds geluk. En dat geluk leek er ook te komen, want zonder nou heel groots te...
Published 04/28/24
‘Een eclatante overwinning van Arsenal op Chelsea’, zo klonk het gisteravond iets voor elf uur bij Viaplay. En zo was het. In misschien wel een van de beste wedstrijden van het seizoen, staken we er op alle fronten met kop en schouders bovenuit. Twee keer Benny Brown, onze held van de show. En...