Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach
De Psychologie van Succes Podcast
Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach geven wekelijks antwoord op al jouw vragen over persoonlijke ontwikkeling, geluk, belemmerende gedachten, het doorbreken van patronen, uitdagingen en obstakels in je leven én de groei van ondernemers en ondernemingen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 312 ratings
Al jaren luister ik met veel plezier naar Tonny en Albert. Beiden hebben interessante perspectieven op de onderwerpen die aan bod komen en een fijne stem. De afleveringen zijn qua opbouw lekker to the point met een gerichte samenvatting of vraag aan het einde. Bovenal ben ik ook gewoon fan door...Read full review »
MariekePY via Apple Podcasts · Netherlands · 10/10/23
Heerlijk luisteren ipv lezen
Prettige stemmen om naar te luisteren terwijl je bezigheden doet, maar ook om met je notitieblokje klaar te zitten en de kleine simpele opdracht uit te voeren. Leerzaam, herkenbaar en uitvoerbaar, met een gezonde dosis humor is persoonlijk groeien een plezierige en blije bezigheid😊
Wie dan wel via Apple Podcasts · Netherlands · 01/31/23
Inspire
Elke keer weer! een inspirerende gasten in de podcast
Jadcoffy via Apple Podcasts · Netherlands · 03/15/22
Recent Episodes
Een inspirerend gesprek met Yes-R over zijn leven als artiest, hoogte- en dieptepunten, grootste levenslessen en zijn visie op persoonlijke ontwikkeling. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 11/22/23
Claim de deal: https://imu.nl/uitverkoop Tonny heeft een moeilijke keuze gemaakt en stopt met het verkopen van online marketing cursussen vanuit IMU omdat hij zijn focus niet langer wil verdelen. Dit is een voorbeeld van 'Kill your darlings' om ruimte te maken in je leven. Het leek ons tof om...
Published 11/07/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »