Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
NPO 1 / AVROTROS
De Wie is de Mol? Podcast
Dit is de enige echte, officiële Wie is de Mol?-podcast met Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken. In deze podcast krijg je een uniek kijkje achter de schermen en hoor je exclusieve interviews met de afvallers.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 1,325 ratings
Kippie
Echt ge wel dig
lamp etende via Apple Podcasts · Netherlands · 03/07/21
🤍🤍🤍
SUUUUPER LEUKKK
💗🤍💗🤍 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/07/21
Mol
Leuk ik ga voortaan het luisteren
mauzzy1979 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/04/21
Recent Episodes
De Mol is bovengronds! Annemieke praat uitgebreid na met de Mol, de winnaar en Rik. Waarom wilde de Mol van tevoren niet weten wie er mee gingen? Wanneer dacht de winnaar zeker te weten dat ze eruit zou vliegen? Voor wie sprak Remco de ochtend na zijn vertrek een boodschap in? En mogen er tijdens...
Published 03/07/21
Vlak voor de ontknoping toch nog een rood scherm krijgen, hoe heeft de afvaller dat ervaren? En wat gebeurt er als Rik een spelfout maakt tijdens de executie? Welke aandenkens aan Wie is de Mol? bewaart Rik zelf eigenlijk? En kan hij al iets loslaten over het volgende seizoen?
Published 02/28/21
Hoe wordt de test gemaakt? Heeft Rik wel eens een onderonsje met de Mol? En welke angsten heeft de afvaller tijdens Wie is de Mol? overwonnen? Annemieke blikt met Rik en de afvaller terug op al het spektakel in aflevering 8.
Published 02/21/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »