Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Harry Lensink, Marian Husken / Dag en Nacht Media
De Willem Podcast
Harry Lensink en Marian Husken volgen al jaren het dossier Willem Holleeder. Holleeder staat nu terecht voor een aantal opzienbarende liquidaties in de Amsterdamse onderwereld. Marian zal het proces volgen vanuit de rechtbank en Harry spreekt eens per week met haar over de laatste ontwikkelingen. De Willem Podcast wordt geproduceerd door Dag en Nacht Media en mede mogelijk gemaakt door NU.nl.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 671 ratings
Geweldig
Ik geniet van deze spannende en interessante podcast ! Ik verheug me op iedere vrijdag om en nieuwe aflevering te luisteren !
Missgescick99 via Apple Podcasts · Germany · 03/19/21
Ik volg Marianne en Harry al decennia en blijf onder de indruk van hun diepe kennis en vaardigheden. Soms is het een kibbelend echtpaar maar dat is ook wel schattig. ❤️ Intro tune needs an update!
Victorvroeg via Apple Podcasts · Netherlands · 03/14/21
Goede podcast
Erg goede podcast. Ik luister graag tijdens het autorijden en verveel mij er geen moment bij. Dat interrumperen vindt ik persoonlijk nog wel meevallen. Sommige gasten praten gewoon in hele lange zinnen (zoals advocaten vaak doen) en dan moet je af en toe op de rem staan.
Xander1975 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/01/21
Recent Episodes
De carrière van Ridouan Taghi vertoont een opvallende parallel met de wispelturige Nederlandse drugs- en misdaadbestrijding. NRC-redacteur Jan Meeus dook in de geschiedenis en deelt zijn bevindingen met Marian en Harry.
Published 04/08/21
Cliënten die alleen maar zwijgen wil hij niet meer en hij is ook helemaal klaar met georganiseerde misdaad. Marian en Harry spreken strafadvocaat Willem-Jan Ausma over zijn wake-up call. ‘Ik wil verdachten coachen, cliënten moeten weer de maatschappij in.’
Published 04/02/21
Eindelijk was het zover, deze week begon het proces tegen Ridouan Taghi en zijn medeverdachten. De kroongetuige en de PGP-berichten liggen onder het vergrootglas. Marian en Harry bespreken de inleidende beschietingen met hoogleraar strafrecht Sven Brinkhoff.
Published 03/26/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »