Reviews
-
Virkelig dårlig og maltplaceret vikar her i efterårsferien..
Flowsern via Apple Podcasts · Denmark · 10/22/22
Der er kun et, de andre politikker er åbenbart lige glade, I min verden vil jeg ikke betale til muslimer. Mine penge skal ikke gå til araberne, men til danskerne. Det er let hvis man er offentlig ansatte jeg også betaler til, elsker betaling til nasserøvene.
peberg via Apple Podcasts · Spain · 09/23/22
Virkelig gode og lødige debatter, indspark og input - fortsæt det - flot Fremragende program
Gekko-1967 via Apple Podcasts · Denmark · 08/19/22
En håndfuld blå typer sidder og er enige om, at alle på venstrefløjen er dumme. Lyder det ikke bare spændende? Hvad mener du med “Nej”??
Alexkrrr via Apple Podcasts · Denmark · 07/31/22
Kan I ikke fikse lyden? Eller tale ind i mikrofonen. Jinglen er megahøj men værten er ikke til at høre …
Hanne A. via Apple Podcasts · Denmark · 07/04/22
Har lyttet med fra starten og synes at podcasten bliver bedre og bedre. Ser frem til flere blå debatter
Rulleman22 via Apple Podcasts · Denmark · 06/03/22
Er hun ikke færdig?
Runster via Apple Podcasts · Denmark · 05/30/22
Inger argumenterer ikke for noget, men spilder alles tid med ‘følelsesinsinueringer’. ikke til at holde ud at høre på og totalt spild tid.
franckrousselrasmussen via Apple Podcasts · Denmark · 05/20/22
interessant at holde debatten i blå blok. God tone i studiet
Lillesillebille via Apple Podcasts · Denmark · 05/13/22
Jeg havde glædet mig til udgivelsen. Men det her er jo ikke Alex og Inger der taler sammen - det er bare spørgsmål frem og tilbage fra journalisten. Jeg vil gerne høre en podcast som Alex og Inger SELV laver, så de kan gå dét dybere, og forklare mere om verdenssituationen frem for de her hurtige...Read full review »
Mannah Munch via Apple Podcasts · Denmark · 05/11/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »