Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
goodbyegonzo
En gonzo siger goodbye
Journalist René Fredensborg er træt og trist. Han vil sige farvel til mediebranchen, og sammen med sin ven og kollega Anders Christiansen planlægger han derfor et stort farvelshow. I denne podcastrække kan du følge tilblivelsen af showet helt fra den spæde start.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 36 ratings
Skønt
Tak for mange timer god underholdning.
TueCast via Apple Podcasts · Denmark · 12/20/20
Virkeligt underholdende
Tak for mange dejlige timers morsom underholdning.
MortenBrun via Apple Podcasts · Denmark · 12/02/20
Blandet fornøjelse
Lidt af tiden næsten genialt. Meget at tiden ret deprimerende. Rene skifter mellem rå ærlighed, ironi, reflektion og en sær ansvarsfralæggelse.
Steelers, selvfølgelig via Apple Podcasts · Denmark · 11/29/20
Recent Episodes
Vi ringer til Mads Brügger og taler om likes og ikke-likes på sociale medier. Internt har Anders og René haft en infight, fordi Anders under Bordellogate likede et opslag fra Helle Thorning-Schmidt.
Published 05/24/21
Kulturelitens formand Martin Kongstad er gæst i Gonzo, hvor det især handler om køkkenrulleholdere, Aske Bentzons Badminton-plade og andre kulturelle koder. Vi bringer hele råbåndet, da vores klipper ikke mente, at man kunne klippe noget ud. 
Published 04/17/21
I sæson 2 af 'En gonzo siger goodbye' er programmet blevet til et lytteshow, hvor René Fredensborg og Anders Christiansen har en gæst, de lytter til efter bedste evne. Første gæst er formanden for René Fredensborgs fangruppe, Jacob Svendgaard. Jacob skrev tidligere i år på Facebook, at han ville...
Published 03/17/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »