Da monsterrocken vandt over alle de letpåklædte poppiger
Listen now
Description
Inge og Amalie dykker ned i Eurovision Song Contest 2006 - året for sms-stemmer, eksotiske danserytmer og sparsom påklædning. Det er ikke kun barndommens Grand Prix for værterne, men også et opbrud i Eurovisions historie. Nu er det folkets stemmer der tæller, så det gælder om at få så meget opmærksomhed som muligt, for at få én af de eftertragtede finalepladser fra den nyetablerede semifinale. Nogen vælger at gøre det med bar hud og ørehængende omkvæd, andre med troll-bidrag der tigger om seernes sms-stemmer, men kun monsterrockerne står tilbage som årets vinder. Så hvad kan vi lære af 2006? Og har vi helt glemt at have det så sjovt i nutidens konkurrence?
More Episodes
Hele redaktionen - Inge, Martine og Amalie - mødes i dette afsnit for at runde 2021-sæsonen af. Resultatet, skandalerne og konkurrencens efterdønninger vendes og anmeldes, inden programmet går på sommerferie.
Published 07/07/21
I denne episode prøver Amalie og Inge på at spå årets vinder, hvilke sange der klarer sig gennem til finalen, og giver deres egne favoritsange til kende.
Published 05/14/21
I dette afsnit diskuterer Martine og Amalie Eurovisions gavnlige effekt på sine fans, bruddet med den danske ydmyghedskultur og forsøger sig med at bruge Eurovision i et terapiforløb, som man kan efterligne derhjemme. Musik: https://www.purple-planet.com
Published 04/19/21