Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Fans de l’Alcover-Moll
Si la música és la carn de la cançó, la lletra n’és l’ànima i no l’hem de descuidar. A Fans de l’Alcover-Moll mirarem més enllà dels xalalàs, llegirem entre línies, desxifrarem esgarips i estudiarem de cap a peus lletres tan bones com el millor poema. Tocarem tots els pals, èpoques i llengües i amb l’ajuda de lletraferits insignes buscarem les pessigolles a les cançons d’ahir, d’avui i de sempre per esbombar-ne les metàfores i treure’n tot el suc i l’entrellat.
Listen now
Recent Episodes
Fer catedrals per no sentir-se sol, viure sense por a la vora del riu, anar fent el préssec pel món, estar perdut però no del tot i mai tornar el consol amb un ram d’esbarzers.
Published 06/29/23
Quina mena d’aranya sap el que és l’aracnofòbia? Qui són “Las yeguas del Apocalipsis”? Recordeu a Carod-Rovira llegint Gil de Biedma? On és el blat, on és l’herba, on és la pluja?
Published 05/03/23
Morir cantant sense una patata a la boca. Viatjar en el temps per tornar-te a casar. Comptar fins a tres i aturar-nos al dos. Començar una cançó d’amor dient que no, que aquesta nit no he pensat en tu.
Published 04/22/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »