Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Anton, Jonis & William
Filmsurr
Anton, Jonis & William surrar om äldre klassiker och nya storfilmer. Häng med oss när vi dissekerar en ny film varje vecka. Följ oss också på @filmsurrpodcast
Listen now
Ratings & Reviews
5.0 stars from 15 ratings
Danny McBride
Riktigt bra podcast om man gillar film. Riktigt skönt surr och det märks att grabbarna kikat en hel del rullar i sitt liv. Världsklass!
Danny McBride 135 via Apple Podcasts · Sweden · 02/26/21
10/10 Podd
Mysigaste filmpodden i Sverige.
Johnis K via Apple Podcasts · Sweden · 02/26/21
Grym podd
Många klassiker men också bra filmtips. Kikar filmerna och njuter avsnitten!
Scorseesee via Apple Podcasts · Sweden · 12/21/20
Recent Episodes
Kanske en av tidernas mest omtyckta feel good-filmer, Forrest Gump, läggs under mikroskåpet hos Filmsurr. Vi snackar Hanks Alabama-accent, amerikansk historia under 1900-talet och räk-branschen såklart! Häng på vet jag!
Published 06/17/21
Filmgurus som vi är så kunde vi förutspå att Nomadland skulle vinna Bästa film på Oscarsgalan i år, därför spelade vi in det här avsnittet före galan gick av stapeln. Och här är har vi det, vår take på årets Oscarsvinnare Nomadland. Ledd av Frances McDormand som även tog hem priset för bästa...
Published 04/28/21
Till alla er vinälskare därute, och även er icke-vindrickare. Sideways är en av de få komedier som fått oscars-kärlek genom tiderna. Det kombinerat med svensexa, road trip, pinot-snack och annat galenskap gjorde att vi självklart måste inkludera den här filmen i vårt bibliotek!
Published 04/15/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »