Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Mindwork
Hjernen på overarbejde
Giver du din hjerne optimale arbejdsbetingelser? Ved du, hvordan der ser ud i hjernens kontrolrum? Og er compassion vejen til et mere bæredygtigt (arbejds)liv? Psykologerne Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff præsenterer undersøgelser og forskning om compassion og menneskehjerner, om chimpanser og komodovaraner. De taler om ledelse, effektivitet og gode teams - og om en hverdag i balance. Både privat og professionelt. Podcasten præsenteres i samarbejde med PFA og er produceret med hjælp fra Pibesovs Productions.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 842 ratings
TAK TAK TAK, for jeres gavmildhed - hold nu op hvor er det et godt, gennemarbejdet og fagligt flot stykke arbejde i har præsteret her! Og i hygger jer - og det gør jeg så også 😃 Jeg er SÅ inspireret, både personligt og fagligt, og MÅ bare høre mere om compassion. 🙏🏻 Tak for jer!
Tinna Winther via Apple Podcasts · Denmark · 01/02/21
Fantastisk
Fantastisk meditations session. Jeg meditere aldrig. Jeg kan ikke finde ro i det. Og det fortæller hun - er ok. Jeg faldt ud få gange, men dette er den eneste meditation jeg har kunnet være i. Det er altid super kedeligt for mig og jeg griner midt i det hele. Ud over hendes lidt trælse...Read full review »
alév s. 😇 via Apple Podcasts · Denmark · 12/12/20
Jeg kom ind midt i det hele...
Men det er så interessant at jeg nu er startet forfra. Og jeg vil nu bruge operationel compassion. I gør det bare så godt
Martin Gerup via Apple Podcasts · Denmark · 08/06/20
Recent Episodes
Bonusepisoden er en øvelse med beroligende åndedræt, der kan hjælpe dig med at skabe ro både i din krop og i dit sind. Vi ved fra forskningen, at vi gennem beroligende vejrtrækning kan aktivere det parasympatiske nervesystem og dermed skabe indre ro. God fornøjelse.
Published 04/01/20
Published 04/01/20
Særepisode om compassion midt i coronakrisen. Vibeke ser på, hvordan krisen påvirker os, hvordan compassion hjælper os igennem og giver 5 gode råd til at skabe ro og balance.
Published 04/01/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »