Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Københavns Universitet
Hvad vi egentlig ved om børns trivsel
Er de 1000 første dage i et barns liv virkelig de vigtigste? Hvad sker der i hjernen på en tolvårig med en mobiltelefon? Og er uhæmmet druk og deling af intime billeder virkelig et MUST, hvis man er teenager anno 2020? På KU Samfundsvidenskab undersøger forskerne, hvordan danske børn og unges trivsel påvirkes af de psykologiske, sociale og økonomiske vilkår, de vokser op i og kortlægger hvilke faktorer, der kan ændre et barns livsbane.
Listen now
Ratings & Reviews
4.8 stars from 26 ratings
Særligt afsnit 1 og 2 er helt sublime. Mette der bliver interviewet er god til at forklare teorien bag tilknytning og give brugbare eksempler på hvordan det viser sig hos både børn og voksne. I afsnit 3 berettes det hvordan man ikke skal undvige sit barns negative følelser, jeg savner dog at...Read full review »
SP-fan via Apple Podcasts · Denmark · 10/22/20
Indsigt
Fedt med en podcast der går i dybden med emner som angst og trivsel. Og fedt at få forskernes take på tingene :-)
oeuebdæræf via Apple Podcasts · Denmark · 09/21/20
Meget interesant podcast
👍🏼 Hvis du er interreseret i forskning og videnskab så denne podcast er for dig. Meget interesant podcast og ikke kun til forælder.
Navmav via Apple Podcasts · Denmark · 07/23/20
Recent Episodes
De unge udforsker nemlig platforme og fora på internettet, som vi forældre ikke engang har hørt om, og deler indhold – fx intime billeder af sig selv – som nemt kan falde i de forkerte hænder. Så hvordan passer vi på vores børn, i en verden, vi dårligt selv kan overskue? Og hvorfor må man ikke...
Published 03/10/20
Vi ved det jo godt, før eller siden går der fest og alkohol i den for din før så uskyldige søn eller datter. Danske unge drikker vildt meget, og som mor eller far nøjes vi måske mest med at krydse fingrene og bare håbe på, at der ikke sker dem noget derinde i alkoholtågerne. Men unge-forskningen...
Published 03/10/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »