Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
DR
I virkeligheden
I en tid fuld af fake news får du her at vide, hvordan det hele i virkeligheden hænger sammen. Barbara og Christian lægger uge efter uge deres kroppe i videnskabens hænder for din skyld.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 111 ratings
Lyd
I har lavet en rigtig spændende podcast! Det er bare møj irriterende at når i taler med eksperterne at lyden er så lav.
Arnsted via Apple Podcasts · Denmark · 10/30/18
Super godt program, men synes det er mega ærgerligt at der er så stor forskel i lyden når værter taler, musikken spiller, og når de er ude og interviewe eksperterne, det er MEGET ofte man stort set ikke kan høre hvad eksperterne eller dem de interviewer de siger og man må hele tiden skrue op og ned.
SidseS via Apple Podcasts · Denmark · 09/01/18
Skide godt!
Fantastisk podcast med læring og underholdning er sjælden, men de formår godt nok at holde på lytteren på den helt rigtige måde. Perfekt!
Ditomasso via Apple Podcasts · Denmark · 04/21/18
Recent Episodes
Kan Christian holde ud ikke at lave noget fire timer i træk? Og er det I virkeligheden sundt at kede sig? Barbara og Christian undersøger, om vi keder os mere end i gamle dage - og hvad videnskaben siger om kedsomhed. Værter: Barbara Nyholm & Christian Trangbæk. Klip: Stine Rosenfeldt...
Published 12/12/18
Published 12/12/18
Hvordan smager tyrepik? Og opdager Christian, at han har fået serveret tyrenosser af en af Danmarks bedste kokke? Barbara og Christian undersøger, om der er en genetisk grund til at nogle af os er mere kræsne end andre i denne uges afsnit af P3's videnskabelige podcast. Værter: Barbara Nyholm...
Published 12/05/18
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »