Episodes
در اپیزود ششم، در رابطه با Emotional Agility یا انعطاف پذیری هیجانی، با خانم نگار احسنت؛ کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، هم صحبت شدم.
Published 04/07/24
در اپیزود پنجم، در ارتباط با "نوروفیدبک"، با سیمین نجاری؛ کارشناسی ارشد روانشناسی و مهنا درفشی؛ کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی هم صحبت شدم.
Published 02/22/24
Published 02/22/24
در اپیزود چهارم، در ارتباط با "آغاز یک رابطه"، با دکتر اعتمادی؛ دکترای روان شناسی سلامت هم صحبت شدیم.
Published 12/31/23
کار با نفَس آگاهانه، فرصتی است برای التیام هیجان‌ها و دردهایی که از فشارهای گذشته در بدن ما به جای مانده است. تمام دردها و زخم‌ها، همه انکارها و سرکوب‌ها و هرآنچه به نظر می‌رسد فراموش کرده‌ایم یا خیال می‌کنیم برایمان حل و فصل شده است، در واقع در جایی از اعماق ذهن ناخودآگاه ما دفن شده است و انرژی حاصل از تمام این رنج‌ها در بدن ما، که در حقیقت آیینه ناخودآگاه ماست، نمود پیدا کرده و به شکل‌های مختلف مثل خواب نامنظم، مشکلات گوارشی، دردهای مزمن، ترس و اضطراب خود را نشان می‌دهد. به کمک "کار با...
Published 10/17/23
سبک‌های دلبستگی عوامل مهم و تاثیرگذاری هستند که از همان ابتدای تولد ما شکل می‌‌گیرند اما بر تمام ابعاد زندگی ما در تمام طول عمر تاثیر می‌گذارند. در اپیزود دوم پادکست Insight With Tina Parsamand در خدمت خانم ساجده نوربالا روانشناس و روان‌درمانگر کودک و نوجوان بودیم و درباره انواع سبک‌های دلبستگی، شکل‌گیری، تاثیر آن‌ها در بزرگسالی و تغییر و تعدیل آن‌ها صحبت کردیم.
Published 09/23/23
شناخت عوامل مخرب و سازنده رابطه با توجه به پژوهش گاتمن، موضوعی است که در این اپیزود به آن پرداخته می‌شود. دکتر تینا پارسامند به همراه دکتر امیر اعتمادی؛ دکترای روانشناسی سلامت، در رابطه با پژوهش جذابی که "جان گاتمن"؛ روانشناس و پژوهشگر، روی زوج‌ها انجام داده به صحبت می‌پردازند. در این پژوهش، عوامل مخرب یا به اصطلاح گاتمن، چهار سوار آخرالزمان که رابطه را به پایان می‌رسانند و همچنین راهکارهای ارتقا رابطه بررسی می‌شوند.
Published 08/21/23