Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
DR
Kostskolen
Der bliver hamret og sparket til Benjamins dør. Så voldsomt at dørkarmen nu begynder at give sig. Den 13-årige dreng sidder skræmt på sit værelse. Få måneder tidligere er han begyndt på Havregården Kostskole og nu er der 10 mennesker, der forsøger at trænge ind på hans værelse. Da døren bliver åbnet, står der en kæmpe stikflamme ind på værelset. I 2019 kommer socialtilsynet med voldsom kritik af Havregården Kostskole. De konkluderer blandt andet at kostskolen i lav grad har været i stand til at beskytte eleverne mod vold, overgreb og krænkelser mellem børn og unge på skolen Men nu står en...
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 201 ratings
Vigtigt emne - forfærdelig musik
Super vigtigt emne og godt journalistisk arbejde. Dog er det vanvittigt forstyrrende for lytteren, at der er indlagt så meget og absolut forfærdeligt musik. Det er lige på grænsen til, at man giver op.
Dhauge2014 via Apple Podcasts · Denmark · 10/18/21
God podcast men…
Det er en rigtig god podcast, som beskriver et vigtigt emne. Det er forfærdeligt hvad de unge har været udsat for. Men den musik der bliver brugt ret meget i podcasten, er dybt forstyrrende og faktisk bare ski.. irriterede at høre på og gør at jeg flere gange var ved at opgive at høre podcasten.
Miiig via Apple Podcasts · Denmark · 09/20/21
Nu gik jeg selv på gården fra 2013-2015 og jeg var, i de to år, jeg gik der, ikke af den opfattelse, at eleverne krænkede hinanden eller noget andet i den stil. Jeg var typen, som var venner med alle og der var ikk rigtigt nogen, som jeg var på dårlig fod med. Jeg kom på kostskolen, fordi jeg...Read full review »
Tidligere elev via Apple Podcasts · Denmark · 06/03/21
Recent Episodes
P1 Dokumentars nye podcastserie 'De kødædende bakterier' kan lyttes som podcast fra 19. september.
Published 09/21/21
P1 Dokumentars nye podcastserie "Det Perfekte Offer III" er ude nu. Find den ved at søge efter seriens titel.
Published 05/24/21
Forstander Morten Ulrik Jørgensen er blevet fyret efter en række afsløringer og nu er spørgsmålet, hvem der i sidste ende har ansvaret for det årelange svigt, der ser ud til at have været på Havregården.
Published 04/16/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »