Episodes
Sisse Marie Søby er sin egen chef og bor i dag i Los Angeles. Hun er også sit eget brand - hvad enten hun arbejder som sanger, komponist, model eller skuespiller. Hun efterlyser ændringer, hvis kvinder skal have bedre vilkår i hendes branche(r). Men noget har trods alt rykket sig, siden hun som 15-årig vandt Melodi Grand Prix i 2001 - ikke mindst på grund af Metoo, fortæller hun og giver egne eksempler fra hhv. før og efter debatten opstod.
Published 05/20/21
Julia Sofia Aastrup begyndte allerede som 15-årig sin karriere som influencer på Youtube. Da hun var 17, havde hun sparet 1,5 mio. kr. sammen og kunne starte sit eget kosmetikbrand, Noble Nordic. I dag har hun flere hundrede tusinde følgere og har blandt meget andet også optrådt i forskellige tv-sammenhænge. Og så har hun længe gået med en bestemt drøm, som endnu ikke er gået i opfyldelse...
Published 04/23/21
Pernille Beckmann er blandt de få, kvindelige borgmestre i Danmarks 98 Kommuner. Hun fik ved det sidste kommunalvalg i Greve Kommune absolut flest personlige stemmer. Beckmann er oprindelig uddannet social- og sundhedsassistent. Ud over posten som borgmester er hun blandt andet bestyrelsesmedlem i trafikselskabet Movia og spillestedet Portalen.
Published 01/20/21
Lisbeth Knudsen er kendt for sine skarpe meninger og holdninger. Hun er tidligere koncernchef for Berlingske Medier og nyhedsdirektør i DR. I 2016 blev hun udnævnt til bestyrelsesformand for Det Kongelige Teater. I dag er hun blandt andet formand for Danmarks Medie – og Journalisthøjskole og tværgående chefredaktør på Mandag Morgen og Altinget.
Published 01/15/21
Merete Eldrup er uddannet cand polit fra Københavns Universitet. Hun er kendt som en af de mest indflydelsesrige kvindelige topchefer i dansk erhvervsliv. Hun har adskillige direktørposter i bagagen – senest som adm. direktør ti TV2. I dag koncentrerer hun sig om bestyrelsesarbejde og er blandt en del andet formand for bestyrelsen i Nykredit og Rockwool Fonden.
Published 01/10/21
Published 01/05/21
Maria Rørbye Rønn er uddannet jurist. Hun har en lang karriere i det offentlige med ansættelse i både Justits- og Kulturministeriet. I dag er hun generaldirektør i DR og dermed topchef for mere end 3000 medarbejdere. Hun er desuden på listen over Danmarks mest indflydelsesrige personer i offentlige stillinger.
Published 01/05/21
Pia Kjærsgård er blevet kaldt jernlady, magtfuld og den mest indflydelsesrige danske politiker i det seneste årti. Hun har været partistifter, første kvindelige formand for Folketinget og er i dag værdiordfører i Dansk Folkeparti. Hun er dog først og fremmest kvinden der ikke går på kompromis med sine værdier – hvilket blandt andet har betydet, at hun lever under konstant beskyttelse af Politiets Efterretningstjeneste.
Published 01/05/21
Kun 7 pct. af topcheferne i de tusind største virksomheder er kvinder. Hvorfor er det sådan - og hvad kan man gøre for at ændre på det - og den haltende ligestilling generelt? I podcastserien, Kvinden i Tårnet, med premiere 5. januar 2021 giver fem kvinder deres bud - og fortæller samtidig om deres egen vej til toppen inden for deres respektive områder. Det er DR´s generaldirektør Maria Rørbye Rønn - tidligere TV2-direktør og nu professionelt bestyrelsesmedlem, Merete Eldrup - chef for bl.a....
Published 12/31/20