Episodes
Så er vores medlemskonference 2022 overstået og vi snakke om alle de fede ting vi har lavet og den lidt uforudsete situation der opstod...
Published 11/27/22
Så er der medlemskonference og alt er på plads, vi snakker om de sidste detaljer og hvad vi har lavet i den sidste uge op til MK. Oliver har bla. en masse cruises og Kevin har været ved politiet!
Published 11/20/22
Published 11/20/22
Vi snakker om planlægning af vores Medlemskonference, mødet og alt andet godt fra denne uge.
Published 11/13/22
I dette afsnit snakker vi om hvordan vores tur til Bruxelles er gået, om valget der er slut og hvad vi ellers har lavet.
Published 11/06/22
I dette valg special afsnit der er fondet af Tuborgfondet snakker vi med 9 handelselever fra hele landet, og høre om deres holdninger til valget. Disse optagelser er omkring 2 uger gamle, så de blev optaget midt i valgkampens hed, og Kevin Kristensen og Emilie Skaaning kommentere herefter elevernes synspunkter. Vi håber dette afsnit gør dig lidt klogere på unge handelselevers tanker om valget!
Published 11/04/22
Jacqueline er tilbage og vi snakker bla. om hvordan Emilies og hendes Tour De Danmark er gået...
Published 10/30/22
Tour De Danmark er nu slut og vi er tilbage med LH ugentligt! I dette afsnit snakker Emilie med Oliver og Kevin om hvad de har lavet, imens Jacqueline og Emilie har kørt Tour De Danmark.
Published 10/23/22
Tour De Danmark er nu skudt i gang og Emilie og Jacqueline er godt i gang med at køre landet tyndt, for at besøge jer! Samtidig har Oliver og Kevin travlt med at være til møder og snakke med forskellige samarbejdspartnere.
Published 09/25/22
I denne uge har har Jacqueline og Emilie haft travlt med at forberede vores Tour De Danmark, hvor de vil køre ud til alle vores skoler for at besøge jer. Samtidig med det har Oliver og Kevin ikke været så meget på kontoret, da de har været til en del møder og konferrencer.
Published 09/18/22
Vi har i denne weekend vores 4. hovedbestyrelsesmøde og har derfor besøg af Jakob og Andreas fra hovedbestyrelsen.
Published 09/10/22
Nu ser det ud til at vi alle er her og Jacqueline vores organisatoriske næstformand er nu færdigudlært. Derudover snakker vi om vores Grød-aktion og hvordan det er gået med den.
Published 09/04/22
Så er alle i formandsskabet samlet på kontoret og vi kan optage en episode med alle til stede. Det har været en uge med forberedelse til vores kommende gørd aktion! Men også de sædvanlige møder.
Published 08/28/22
I denne uge har vi haft lidt travlt med at tage til forskellige møder og besøge nogle af vores skoler. Derudover har Oliver og Kevin været på Folkemøde Møn og været i nogle debatter. Vi havde også Besøg af Karla, der er aktiv i LH!
Published 08/21/22
Oliver og Kevin har ikke været særlig meget på kontoret i denne uge, da de har været til møder og en del receptioner. Derudover har Emilie stadig ikke lært forskellen på optage og filme.
Published 08/14/22
Ugen startede stille ud og Oliver var begyndt, at brokke sig over at der ikke skete noget. Lige indtil Sundhedsstyrelsen, Danske Gymnasier og Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier - Lederne udmeldte deres nye anbefalinger om alkohol på ungdomsuddannelserne.
Published 08/07/22
Sommerferien er stadig godt i gang, mens Oliver og Kevin sidder på kontoret og venter på at folk kommer tilbage fra ferie.
Published 07/22/22