Am descoperit podcastul românesc
Bai tata , de cand faceți ce faceți , ca sa știu de cand am pierdut trenul , mi-aș dori sa știu cu ce se ,, mânca “ cum se crează si distribuie aceste ,,Podcast. Bref katai a fost primul podcast in limba romană pe care aplicația mi la prezentat la căutarea “Cluj “ super tare si continuați , ca noi sigur va vom asculta , as vrea sa știu cum as putea promova ceace voi faceți , ,,io mis dus cu pluta “ de ceva vreme din urbea de pe Someș , cand io eram pe val eram in miezul lucrurilor , am fost aproape de uni oameni care au deschis primele radiouri FM , primele Cafe internet fără licențe de widows si care au murit ucise de cei care dețineau monopolul ,Coca-Cola testa piața si nu sau putut instala caci Funar ia trimis la plimbare...., ce vremuri deja trecute si ce suflu proaspăt aveti voi , stau si ascult si realizez ca voi reprezentați o alta generație ...
GAFlorin via Apple Podcasts · Belgium · 05/22/18
More reviews of Katai
Am ascultat cu placere 2 episoade in timp ce gateam (ziceai sa iti spunem ce facem in timp ce ascultam). Atmosfera din timpul conversatiilor e foarte placuta :) Chiar imi place ideea de audio si nu video - poti sa asculti conversatii interesante si sa ai companie in timp ce te ocupi si de alte...Read full review »
melindamaria via Apple Podcasts · Italy · 02/06/18
Robi Katai e un host nemaipomenit. Întrebările sunt scurte, la obiect și totul se transformă într-o conversație realxată prin care informație se poate procesa foarte rapid și ușor. Este un podcast care încurajează experimentele într-un mod foarte entertaining și pe care-l recomand cu multă căldură!
mariuscpaun via Apple Podcasts · Canada · 10/04/17
Ok
Țineo tot așa.
dionisie_42 via Apple Podcasts · Spain · 03/25/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »