Educational and charming!
Robi Katai e un host nemaipomenit. Întrebările sunt scurte, la obiect și totul se transformă într-o conversație realxată prin care informație se poate procesa foarte rapid și ușor. Este un podcast care încurajează experimentele într-un mod foarte entertaining și pe care-l recomand cu multă căldură!
mariuscpaun via Apple Podcasts · Canada · 10/04/17
More reviews of Katai
Bai tata , de cand faceți ce faceți , ca sa știu de cand am pierdut trenul , mi-aș dori sa știu cu ce se ,, mânca “ cum se crează si distribuie aceste ,,Podcast. Bref katai a fost primul podcast in limba romană pe care aplicația mi la prezentat la căutarea “Cluj “ super tare si continuați , ca...Read full review »
GAFlorin via Apple Podcasts · Belgium · 05/22/18
Sub basca aia se afla intrebari interesante pe care Katai le pune tuturor invitatilor, iar asta face interesant fiecare episod, iar cand isi pune singur intrebari e si mai tare ca apar idei interesante ;)
Tzury.ro via Apple Podcasts · United States of America · 02/16/18
Am ascultat cu placere 2 episoade in timp ce gateam (ziceai sa iti spunem ce facem in timp ce ascultam). Atmosfera din timpul conversatiilor e foarte placuta :) Chiar imi place ideea de audio si nu video - poti sa asculti conversatii interesante si sa ai companie in timp ce te ocupi si de alte...Read full review »
melindamaria via Apple Podcasts · Italy · 02/06/18
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »